Giresunspor'da Souleymane Doukara şoku!

Giresunspor’da, cumartesi günü deplasmanda oynanacak Göztepe maçı öncesi olumsuz bir gelişme yaşandı. Hafta sonu oynanan GKayserispor karşılaşmasında sakatlanan Souleymane Doukara’nın yapılan kontrollerinde sol arka adalesinde zorlanma olduğu bilgisi verildi. Tedavisine hemen başlanan Doukara’nın Göztepe maçında forma giyemeyeceği ifade edildi.

Süper Lig'in ilk 7 haftasını galibiyetsiz geçen Giresunspor, 8. haftada Göztepe'ye konuk olacak. Yeşil-Beyazlılar'da maç öncesi gelen sakatlık haberi moralleri bozdu. Karadeniz ekibinin bu sezon Süper Lig'deki ilk golünü atan Souleymane Doukara, İzmir deplasmında forma giyemeyecek.

29 yaşındaki Senegalli golcü yeni takımıyla çıktığı 6 maçta 1 gol atmıştı. Gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan ve 7 haftada 2 kez gol sevinci yaşayabilen 2 puanlı Giresunspor'da teknik direktör Hakan Keleş, Doukara'nın yerine başka bir ismi hazırlıyor.

GÖZTEPE GÜRSEL AKSEL'DE KAYIP

Süper Lig'de üst üste Altay, Hatayspor ve Galatasaray maçlarını kaybedip düşme hattına giren Göztepe, cumartesi günü evinde oynayacağı Giresunspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanırken, takımın evi Gürsel Aksel Stadı'nda rakiplerine bonkör davranması camiayı endişelendiriyor.

Geçen sezondan bu yana sahasında çok kritik kayıplar yaşayan Göztepe, evinde son 10 maçta sadece 3 galibiyet alabildi. 

Bu süreçte 2020-2021 sezonunda BB Erzurumspor'u 3-1 ve Çaykur Rizespor'u 2-0 yenebilen Göz-Göz, bu sezon ise sadece Medipol Başakşehir maçını 2-1 kazanabildi. Göztepe geçen seneden bu zamana kadar Demir Grup Sivasspor'a 5-3, Galatasaray'a 3-1, İttifak Holding Konyaspor'a 1-0, Beşiktaş'a 2-1, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'a 1-0 ve Atakaş Hatayspor'a da 2-0 yenildi. Evinde Trabzonspor'la 1-1 berabere kalabilen Göztepe, son 10 iç saha sınavında 13 gol atarken, kalesinde ise 17 gol gördü. 

Giresunspor'da Souleymane Doukara şoku! ile ilgili etiketler Göztepe giresunspor Souleymane Doukara
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.