Giresunspor'da Doukara krizi... Takım mağlup oldu rakip taraftara gidip üçlü çektirdi!

Giresunspor'un deplasmanda Antalyaspor’a 4-1 yenildiği maçtan sonra Giresunspor'un tecrübeli forveti Souleymane Doukara’nın eski takımın taraftarlarına üçlü çektirmesi tepkiye yol açtı. 2018-19 yılları arasında 1.5 sezon Antalyaspor forması giyen 30 yaşındaki Doukara bu yaz Giresunspor'a transfer olmuş ve 19 Süper Lig maçında 3 gol atmıştı.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Antalyaspor'a konuk olan Giresunspor, deplasmanda 4-1 mağlup olmuştu.

Antalya'ya 3 maçlık galibiyet serisiyle giden Giresunspor'un tescrübeli golcüsü Soulaymane Doukara, maç bittikten sonra eski takımı Antalyaspor’un tribünlerine çıkıp kırmızı-beyazlı taraftarlara üçlü çektirdi, sevinç gösterilerinde bulundu.

Sosyal medyaya düşen görüntüler Giresunspor taraftarlarının tepkisini çekti. Yeşil-Beyazlı  yönetiminin yaşanan olay ile ilgili nasıl bir karar alacağı merakla bekleniyor.

2018-19 yılları arasında 1.5 sezon Antalyaspor forması giyen 30 yaşındaki Doukara bu yaz Giresunspor'a transfer olmuş ve 19 Süper Lig maçında 3 gol atmıştı.

Giresunspor'da Doukara krizi... Takım mağlup oldu rakip taraftara gidip üçlü çektirdi! ile ilgili etiketler Antalyaspor giresunspor Souleymane Doukara
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.