Giresunspor transfer yasağını kaldırdı... 8 milyon TL'lik borç ödendi

Süper Lig'de son 3 iç saha maçını kazanamayan ve ligin 2. yarısında kümede kalma savaşı verecek olan Giresunspor'da transfer yasağı kaldırıldı. Giresunspor'un basın sözcüsü Halil İbrahim Önal, milyon lira civarındaki borcun ödendiğini ve ara transfer döneminde önlerinde bir engelin kalmadığını açıkladı.

Süper Lig ekiplerinden Giresunspor'un basın sözcüsü Halil İbrahim Önal, kulübün transfer yasağının kaldırıldığını bildirdi.

Önal, yaptığı açıklamada, geride kalan yıllardan bazı oyuncuların alacaklarından ötürü kulübün transfer yasağının bulunduğunu belirtti.

Başkan Hakan Karaahmet ve yönetim kurulunun yoğun çabaları sonucu 8 milyon lira civarındaki borcun ödendiğini vurgulayan Önal, ara transfer döneminde önlerinde bir engelin kalmadığını kaydetti.

Biri santrfor olmak üzere iki oyuncu ile temas halinde olduklarını dile getiren Önal, bu isimlerle en kısa zamanda sözleşme imzalamayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

SON 3 İÇ SAHA MAÇINDA PUAN ALAMADI

Süper Lig'in 23. haftasında konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor'a 3-1 mağlup olan Giresunpor, iç sahadaki son 3 maçından puan çıkaramadı.

Yeşil-beyazlılar, ligde oynadığı son 3 iç saha maçında 3 puan elde edemedi.

Ligin 19. haftasında konuk ettiği Hatayspor'a 1-0 mağlup olan Doğu Karadeniz temsilcisi, 21. haftada Kasımpaşa'ya 2-0 yenildi.

GZT Giresunspor, son olarak dün konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor'a 3-1 mağlup oldu.

Geride kalan 23 haftada Giresun ekibi, iç sahada oynadığı 12 maçta 4 galibiyet elde ederken, 2 kez rakipleriyle berabere kaldı, 6 kez de sahadan yenik ayrıldı.

Kulüp yönetim kurulu üyesi Sinan Akgün, kısa zaman içerisinde toparlanacaklarını ve ligde çıkışa geçeceklerini kaydetti.

Sezon sonunda hedefleri olan ligde kalma başarısını göstereceklerine inandıklarını dile getiren Akgün, yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcu grubunun bunu başarmak için canla başla mücadele verdiğini sözlerine ekledi.

Giresunspor transfer yasağını kaldırdı... 8 milyon TL'lik borç ödendi ile ilgili etiketler giresunspor Hakan Karaahmet
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.