Giresunspor milli aradan sonra bambaşka bir takım... Karadeniz ekibi Yeni Malatyaspor'u tek golle devirdi

Giresunspor evinde Yeni Malatyaspor'u tek golle devirdi... Fousseni Diabaté'nin 70'te penaltıdan attığı golle 3 puana uzanan Karadeniz ekibi, son 7 maçta tek yenilgiyle 12 puan toplamayı başardı. Takımın başına Marius Sumudica'yı getirdikten sonra ilk iki maçını kazanan Malatya ekibi ise üst üste 3. yenilgisini aldı.

Süper Lig'in 13. haftasında Yeni Malatyaspor'u ağırlayan Giresunspor, 3 puanı tek golle aldı. Karadeniz'in Yeşil-Beyazlı ekibine 3 puanı getiren golü 70. dakikada Fousseni Diabaté attı.

Milli araya Sivasspor deplasmanında (0-0) galibiyeti kaçırarak giren Giresunspor, bu kritik galibiyetle puanını 13 yaptı ve 12 puanda kalan rakibini geçmeyi başardı. Teknik direktör Hakan Keleş yönetimindeki Giresun ekibi, son 7 maçta tek yenilgiyle 12 puan toplamayı başardı.

Takımın başına Marius Sumudica'yı getirdikten sonra ilk iki maçını kazanan Malatya ekibi ise üst üste 3. yenilgisini aldı. Sarı-Siyahlılar 14. haftada Galatasaray'ı ağırlayacak. Giresunspor ise Beşiktaş'ın konuğu...

HEDEF KÜMEDE KALMAK

Yeşil-Beyazlılar’ı 44 yıl sonra Süper Lig'e çıkaran Hakan Keleş, ilk 3 puan sevinci için sekiz maç bekledi. Karadeniz ekibi Fousseni Diabaté'nin 71'de attığı penaltı golüyle ilk kez Göztepe deplasmanında galip geldi. İzmir ekibinde ise David Tijanic 61'de kullandığı penaltıda Galatasaray’dan kiralanan kaleci Okan Kocuk'u geçemedi. Belki de Tijanic o penaltıyı atsa, maçı Göztepe kazansa, yönetim hocayı kovacaktı. 

Alt ligde 16 maç kaybetmeyen, 10 maç gol yemeyen bir takım vardı. O takım Süper Lig’e yükselince kadro değişti. “İkinci lig topçuları”nın yerlerini büyük takımda tutunamamış yabancılar ve ucuz etin yahnisi diğer yeni yabancılar aldı. Transferler hala eleştiriliyor, futbol kamuoyu oluşturulan bu takımı “zayıf” görüyor. İlk beş hafta gol atamayan, ilk gol sevincini altıncı haftadaki Kadıköy deplasmanında Fener’e atan takım sonradan toparlansa da hala küme düşme adayı ancak milli aradan galibiyetle dönmüş olmaları taraftarın ve camianın umutlarını kuvvetlendirdi.

Giresunspor milli aradan sonra bambaşka bir takım... Karadeniz ekibi Yeni Malatyaspor'u tek golle devirdi ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor giresunspor Hakan Keleş Fousseni Diabate
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.