Giresunspor maçında iki penaltı kaçıran Bakasetas: Sabaha kadar uyuyamadım

Trabzonspor'un Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas, dün akşam oynanan Giresunspor maçında kaçırdığı penaltı atışları sonrası, moral bozukluğunu dile getirerek, ”O gün yanlış gidebilecek her şey yanlış gitti. Sorumluluktan asla vazgeçmeyeceğim. Ve sonra o uykusuz oyun sonrası gecelerinden biri. Hayal kırıklığınızı tamamen anlıyorum ve desteğiniz için içtenlikle teşekkür ederim. Sorumluluklar için adım atmaktan asla vazgeçmeyeceğime söz verebilirim” dedi.

Lider Trabzonspor evinde ağırladığı Giresunspor ile 1-1 berabere kalırken karşılaşmanın uzatma anlarında Bakasetas kazanılan penaltıdan faydalanamamış tekrarlanan penaltıyı da kaçırmıştı.

Yunan yıldız, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu o günlerden biriydi. Yanlış gidebilecek her şey yanlış gitti. Ve sonra o uykusuz oyun sonrası gecelerinden biri. Hayal kırıklığınızı tamamen anlıyorum ve desteğiniz için içtenlikle teşekkür ederim. Sorumluluklar için adım atmaktan asla vazgeçmeyeceğime söz verebilirim. Hem iyi hem de kötü anlarda.öNe olursa olsun takım olarak savaşmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

28 yaşındaki "Çilingir" lakaplı futbolcu bu sezon Süper Lig'de 19 maçta 7 gol, 4 asistle oynuyor.

Giresunspor maçında iki penaltı kaçıran Bakasetas: Sabaha kadar uyuyamadım

ABDULLAH AVCI'YA 1 MAÇ CEZA

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'ya 1 maç men ve 13 bin TL para cezası verdi. 

Süper Lig'in 21. haftasında oynanan Sivasspor-Trabzonspor maçında puan kaybına sinirlenen Avcı, maçın son bölümünde kırmızı kart görmüştü.

Bordo-Mavililer'de Giresunspor maçında takımı sahaya yardımcı antrenör Orhan Ak çıkardı. Cezasını dolduran Abdullah Avcı, Galatasaray derbisinde sahada olacak. 

Giresunspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Abdülkadir Ömür ise Galatasaray deplasmanında forma giyemeyecek.

Giresunspor maçında iki penaltı kaçıran Bakasetas: Sabaha kadar uyuyamadım ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı Tasos Bakasetas
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.