Giresunspor forveti Shapi Suleymanov antrenmandan eve dönerken kaza yaptı

Giresunspor forveti Shapi Suleymanov ölümden döndü... 22 yaşındaki futbolcu antrenman sonrası evine giderken kullandığı araca Karadeniz Sahil Yolu Aksu mahallesi geçişinde bir otobüs arkadan çarptı. Kazada herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, Suleymanov’un kullandığı araçta maddi hasar meydana geldi.

Giresunspor'un Rus forveti Shapi Suleymanov, trafik kazası yaptı.

Bugün saat 13.00’da Çotanak Spor Kompleksi’nde yapılan antrenman sonrası evine gitmek üzere yola çıkan Shapi Suleymanov’un kullandığı 34 ZC 3927 plakalı araca Karadeniz Sahil Yolu Aksu mahallesi geçişinde 61 S 1699 plakalı otobüs arkadan çarptı.

Kazada herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, Suleymanov’un kullandığı araçta maddi hasar meydana geldi.

Bu yaz Rusya'nın Krasnodar takımından sezon sonuna kadar kiralanan 22 yaşındaki futbolcu Süper Lig'de 23 maçta 3 gol, 3 asistlik katkı sağlarken takımının en etkili silahlarından biri oldu.

Giresunspor forveti Shapi Suleymanov antrenmandan eve dönerken kaza yaptı ile ilgili etiketler giresunspor Shapi Suleymanov
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.