Giresunspor Fenerbahçe Maç Özeti

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Giresunspor evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Maç özeti haberimizde. Karşılaşmanın ilk yarısı Mehmet Topal'ın kafayla kaydetti gol ile Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sonra erdi. Maçın özetini ve gollerini izlemek isteyen taraftarlar arayış içerisinde. İkinci yarıda ev sahibi takım Dodo'nun kullandığı penaltı vuruşundan yararlanamadı. Karadeniz temsilcisi eşitliği Carioca ile yakaladı. Fenebahçe Fernandao'nun attığı golle maçı 2-1 kazandı. Maçın golleri ve tüm detayarı haberimizde...

Giresunspor Fenerbahçe maç özeti ve tüm detayları haberimizde... Türkiye Kupası'nda çeyrek final ilk maçında Giresunspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan sarı-lacivertli takım, Mehmet Topal'ın golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Maçın geniş özetini ve tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz. İkinci yarıda taraftarının da desteğiyle baskı kuran Karadeniz temsilcisi Dodo'nun ayağından bir penealtı vuruşundan yararlanamadı. 73. dakikada Carioca'nın attığı golle maça 1-1'lik eşitlik geldi. Fenebahçe Fernandao'nun attığı golle maçı 2-1 kazandı. Maçın geniş özeti haberimizde.

MAÇIN ÖZETİ

90' Penaltı vuruşu için topun başına Fernandao geçiyor...
90' PENALTI! Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Mathieu Valbuena ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Fernandao bu topa hareketlenmek isterken rakibi Abdülkerim Bardakçı'nın müdahalesi ile yerde kalıyor. Hakem Yaşar Kemal Uğurlu beyaz noktayı işaret ediyor!
90' Dördüncü hakemin işareti ile müsabakanın sonuna en az 3 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.

88' Fenerbahçe'de İsmail Köybaşı hakeme yönelik itirazlarının şiddetini artırınca sarı kart ile cezalandırılıyor.

86' Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Jones Carioca ortasını penaltı noktasının sol tarafına doğru gönderiyor. Batuhan Altıntaş üzerine gelen bu topu kafa ile altıpas alanına doğru hareketlenen arkadaşı Henrique Almeida'ya indiriyor. Henrique Almeida topla buluşuyor ve düzelterek vuruşunu yapıyor. Meşin yuvarlak filelerle buluşuyor ancak golcü oyuncunun pozisyonu ofsayt.

84' Sarı kanaryalarda son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Samed Karakoç oyundan alınırken yerine Roberto Soldado oyuna dahil oluyor.

82' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Çağlar Birinci ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunmada Fernandao meşin yuvarlağı kafa ile karşılıyor.

80' Fenerbahçe'de Mehmet Topal rakibi Jones Carioca'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

80' Akın Çorap Giresunspor cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Recep Aydın oyundan alınırken yerine Fatih Atik oyuna dahil oluyor.

78' Ceza yayı sol tarafında topla buluşan Mathieu Valbuena sağ ayağının içi ile vuruşunu yapıyor ancak top savunmada Aykut Demir'den geri geliyor.

77' Fernandao bireysel çabası ile ceza sahası içi sol çaprazına sokuluyor ve yerden sert vuruyor ancak kaleci Ahmet Şahin sol köşeye uzanıyor ve meşin yuvarlağı dışarı çeliyor.

73' GOOOLL!! Akın Çorap Giresunspor, Jones Carioca ile beraberliği yakalıyor! Sağ kanatta topla buluşan Caner Arıcı son çizgiye inerek ortasını altıpas çizgisine doğru gönderiyor. Savunmanın kafa ile karşıladığı top ceza yayı gerisinde Recep Aydın'nın önünde kalıyor. Recep gelen topu bekletmeden tekrar sol direğin hizasındaki altıpas çizgisine doğru çeviriyor. Bu noktada bulunan Jones Carioca vuruşunu yaparak skoru belirliyor.

70' Ev sahibi ekipte ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Boubacar Diabang oyundan alınırken yerine Henrique Almeida oyuna dahil oluyor.

67' Fenerbahçe cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Hasan Ali Kaldırım oyundan alınırken yerine İsmail Köybaşı oyuna dahil oluyor.

65' Sol kanattan gelişen atakta Boubacar Diabang ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.

62' Akın Çorap Giresunspor cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Murat Gürbüzerol oyundan alınırken yerine Ahmed Abed oyuna dahil oluyor.

62' Mathieu Valbuena'nın pası ile ceza yayı sol tarafında topla buluşan Aatif Chahechouhe sağ ayağı ile vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

60' Batuhan Altıntaş'ın havadan pası ile hareketlenen Jones Carioca sağ çaprazdan ceza sahasına girer girmez yerden vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

58' Sağ kanattan gelişen atakta Jones Carioca son çizgiye inmeden yerden ortasını uzak direğe doğru gönderiyor ancak bu topu savunma karşılıyor.

58' Akın Çorap Giresunspor'da Abdülkerim Bardakçı rakibi Fernandao ile girdiği tartışma sonrasında sarı kart görüyor.

57' Savunmanın pas hatasını değerlendiren Mathieu Valbuena sağ çaprazdan ceza sahasına giriyor ve pasını penaltı noktasının gerisindeki Aatif Chahechouhe'ya gönderiyor. Aatif Chahechouhe bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak top savunmaya çarparak kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

53' PENALTI KAÇIYOR! Dodo sağ ayağının içi ile yerden vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

53' Penaltı vuruşu için topun başına Dodo geliyor...

52' PENALTI! Boubacar Diabang'ın ara pası ile ceza sahası içi sol tarafında topla buluşan Jones Carioca son çizgiye inmek isterken rakibi Mauricio Isla'nın müdahalesi ile yerde kalıyor. Hakem Yaşar Kemal Uğurlu penaltı noktasını işaret ediyor!

49' Caner Arıcı sağ kanatta rakibi Aatif Chahechouhe'yu geçerek yerden ortasını penaltı noktasının sol tarafına doğru gönderiyor. Batuhan Altıntaş bu topa kayarak vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan geri geliyor.

46' Sarı kanaryalarda ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Elif Elmas oyundan alınırken yerine Mathieu Valbuena oyuna dahil oluyor.

46' Müsabakanın ikinci yarısı konuk ekip Fenerbahçe'nin vuruşu ile başlıyor.

45' Hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun düdüğü ile müsabaka devre arasına giriyor.

45' Batuhan Altıntaş'ın pası ile ceza yayı gerisinde topla buluşan Recep Aydın doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

41' Fernandao'nun pası ile ceza yayı gerisinde topla buluşan Aatif Chahechouhe yerden şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.

40' Yeşil beyazlılar bu dakikalarda kısa paslarla organize olmaya çalışıyor.

37' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Hasan Ali ortasını altıpas çizgisine doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Fernandao kafa vuruşunu yapıyor ancak sol köşeye giden meşin yuvarlak kaleci Ahmet Şahin'de kalıyor.

34' Ev sahibi ekip gole çok yaklaşıyor. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Çağlar Birinci ortasını altıpas çizgisine doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Aykut Demir kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.

32' Savunma arkasına atılan pasa sol kanatta Batuhan Altıntaş hareketleniyor ancak yardımcı hakem bayrağını kaldırıyor.

30' Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken skor üstünlüğünü elde eden sarı kanaryalar topla oynamadaki üstünlüğünü de sürdürmeye devam ediyor.

26' GOOOLL!! Fenerbahçe, Mehmet Topal ile öne geçiyor! Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Hasan Ali ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Elif Elmas meşin yuvarlağı kafa ile uzak direğe doğru yönlendiriyor. Gelen topa yükselen Mehmet Topal kafa vuruşunu yapıyor ve topu sol üst köşeden filelerle buluşturuyor.

24' Sol kanatta topla buluşan Çağlar Birinci ortasını ceza sahasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.

22' Topla birlikte ceza yayı sol çaprazına sokulan Jones Carioca şansını deniyor ancak meşin yuvarlak kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

20' Ceza yayı sol çaprazında topu önünde bulan Elif Elmas doğrudan kaleyi düşünüyor ancak meşin yuvarlak kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.

18' Oyunun bu bölümünde konuk ekip Fenerbahçe rakip yarı alanda daha fazla gözüküyor.

15' Bu dakikalarda karşılıklı pas hataları ile mücadele devam ediyor.

12' Orta alanda topla buluşan Mehmet Topal ileri uca doğru havadan uzun oynuyor. Savunmanın geri pası kısa düşünce araya Hasan Ali giriyor ve altıpas sol çaprazında vuruşunu yapıyor ancak kaleci Ahmet Şahin gole izin vermiyor.

9' Aatif Chahechouhe'nun havadan pasına altıpas sol çaprazına doğru hareketlenen Fernandao kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

6' Konuk ekip Fenerbahçe kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.

2' Fenerbahçe'de Oğuz Güçtekin orta saha mücadelesinde rakibi Recep Aydın'a yaptığı sert faul sonrasında sarı kart görüyor.

1' Müsabaka ev sahibi Akın Çorap Giresunspor'un vuruşu ile başlıyor.

Giresunspor Fenerbahçe Maç Özeti ile ilgili etiketler Fenerbahçe giresunspor Türkiye Kupası Maç özeti geniş özet
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.