Giresunspor Basın Sözcüsü Halil İbrahim Önal: 20 puan daha toplarsak kümede kalmayı garantileriz

Giresunspor Basın Sözcüsü Halil İbrahim Önal, ligin ilk yarısındaki hedeflerinin 25-28 puana ulaşmak olduğunu belirterek, "Bunun çok az altındayız ancak 22 puan da bizim için gayet olumlu. Sezon sonunda toplamda 38-40 puanın üzerine çıktığımızda zaten ligi garantilemiş oluyoruz. 2. yarıda da ivmemizi devam ettirirsek hedefimize ulaşmış olacağız" dedi.

Yıllar sonra yükseldiği Süper Lig'de ilk yarıyı 22 puanla 14. sırada tamamlayan Giresunspor, 2. yarıda kadrosunu güçlendirerek daha üst sıralarda yer almayı hedefliyor. Karadeniz'in Yeşil-Beyazlı ekibinin Basın Sözcüsü Halil İbrahim Önal, ilk yarıda hedefledikleri puanın altında kaldıklarını söyledi.

Sezona yeni kurulan takım olmalarının yanı sıra fikstür dezavantajı nedeniyle istedikleri gibi başlayamadıklarını ifade eden Önal, ilk haftalarda arzu edilen sonuçların alınamadığını kaydetti.

Önal, ilerleyen haftalarda galibiyetlerle üst sıralara doğru hızla tırmandıklarını vurgulayarak, "Şu anda gayet iyi oynayan, mücadele eden bir takımımız var. İlk etapta kamuoyunda bir güven problemi vardı. 'Acaba olur mu? Yapabilirler mi?' diye ama biz zaten kendimize ve takımımıza güveniyorduk. Güvenimizi de oyuncularımız ve hocamız sağ olsunlar boşa çıkartmadılar." diye konuştu.

Bu sezon ligde kalmayı amaçladıklarına işaret eden Önal, "İlk yarıdaki hedefimiz 25-28 puan bandındaydı. Bunun çok az altındayız ancak 22 puan da bizim için gayet olumlu bir rakam." ifadesini kullandı.

KÜMEDE KALMA BAREMİ 38-40 PUAN

Önal, 2. yarıda daha başarılı sonuçlara imza atacaklarını belirterek, "Sezon sonunda toplamda 38-40 puanın üzerine çıktığımızda zaten ligi garantilemiş oluyoruz. 2. yarıda da ivmemizi devam ettirirsek hedefimize ulaşmış olacağız." dedi.

Sezonun 2. yarısının ilk 6 haftasında G.Saray, Trabzonspor ve F.Bahçe ile karşılaşacaklarına değinen Önal, kendilerini zor bir sürecin beklediğini söyledi.

Basın sözcüsü Önal, 20. haftada deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacaklarını kaydederek, "G.Saray zor bir takım. Kolay maç olmayacak. Biz de iyi bir takımız. İstanbul deplasmanında Beşiktaş önünde farklı bir sonuç elde etmiştik. G.Saray karşısında sürpriz sonuç alabiliriz." diye konuştu.

Giresunspor Basın Sözcüsü Halil İbrahim Önal: 20 puan daha toplarsak kümede kalmayı garantileriz ile ilgili etiketler giresunspor Halil İbrahim Önal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.