Giresun'da can kaybı 8 oldu

Giresun'daki sel felaketinde kayıp 1 kişinin daha cansız bedeninin bulunmasıyla can kaybı 8'e ulaştı. Felaketin yaşandığı bölgede kayıp olan kişileri arama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Giresun’daki sel felaketinden sonra kayıp olarak aranan 9 kişiden 1’inin cansız bedeni, arama- kurtarma ekiplerince Espiye ilçesinde bulundu. 

İbrahim Güdük’ün cansız bedeninin bulunmasıyla selde yaşamını yitirenlerin sayısı, 8'ye yükseldi. 2’si asker 8 kişiyi arama çalışmaları sürdürülüyor.

Bakan Soylu, "Bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı, can kaybımız 8 oldu" dedi. 

 BİR JANDARMANIN DAHA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Tirebolu-Doğankent yolunda içinde 5 jandarma personelinin bulunduğu aracın menfezin çökmesi sonucu dereye düştüğü bölgede dün sabahtan bu yana yapılan arama çalışmaları neticesinde 3. jandarma görevlisinin de cansız bedeni bu sabah bulundu.

GİRESUN'A BİR AY ÖNCE TAYİNİ ÇIKMIŞ

Tirebolu- Doğankent yolunda menfezin çöktüğü bölgede sabah saatlerinde başlanan arama çalışmalarında bulunan cansız bedenin Uzman Çavuş Burak Tok’a (28) ait olduğu belirlendi. Evli ve 1 çocuk babası Tok’un eşinin 2’nci çocuklarına hamile olduğu öğrenildi. Tok’un ayrıca felaketin yaşandığı Giresun’a 1 ay önce tayininin çıktığı belirtildi.

Şehit Uzman Çavuş Burak Tok'un acı haberinin verildiği Gümüşhane'nin Köse ilçesindeki babaevine Türk bayrağı asıldı. 

Giresun'da can kaybı 8 oldu

 

ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

İl genelinde selde kaybolan 2'si jandarma personeli, biri iş makinesi operatörü 8 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

Sel sonucu 3'ü Dereli'de, 4'ü Doğankent'te, 10'u Yağlıdere'de olmak üzere 17 bina yıkıldı, bu üç ilçede toplamda 361 bina hasar gördü.

Giresun'da can kaybı 8 oldu ile ilgili etiketler Giresun Doğal afet sel felaketi tirebolu doğankent yolu
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.