Giovanni Guidetti 4 yıllık yeni sözleşme imzaladı

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), 2017 yılından bu yana A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başantrenörlük görevini üstlenen İtalyan başantrenör Giovanni Guidetti ile 4 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başında Avrupa Şampiyonası ve Milletler Ligi'nde ikincilik yaşayan, ardından 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na katılma başarısı gösteren İtalyan koç Guidetti, 4 yıl daha ay-yıldızlılarda görev yapacak.

VakıfBank'ı dünya markası yapan isimlerin başında gelen Giovanni Guidetti, imzayı attıktan sonra şunları söyledi: "Biz demek ki iyi bir iş yaptık ki Başkanımız ve Federasyonumuz bize 4 yıl daha çalışma imkânı verdi. Bu görevi sürdürecek olmaktan gerçekten çok onur duyuyorum. Şu anda sahip olduğum her şeyi bana Türkiye verdi, bu yüzden ben de Türkiye için sahip olduğum her şeyi, özveriyi vermek istiyorum. Voleybol olarak değerlendirmem gerekirse çok heyecanlıyım. Geldiğim günden bu yana A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kazandığı ivme ve başarılar beni çok mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Her yıl üstüne daha fazlasını katarak büyüyor ve gelişiyoruz. Çok fazla genç yetenek yetişiyor, bir yandan da voleybola ilgi giderek büyüyor. Bu yüzden çok heyecanlıyım, gelecek nesillerde kendimizi geliştirmeye ve başarılarımıza başarı katmaya devam edeceğimize inanıyorum."

Giovanni Guidetti 4 yıllık yeni sözleşme imzaladı

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ise "Guidetti, Sultanlarımızla birlikte çok kıymetli işler yapıyor. Bugün imzaladığımız sözleşmeyle de Filenin Sultanları'yla yola devam edeceğini resmi olarak açıklıyoruz. Bu güzel gelişmenin Türk voleybolu adına hayırlı olmasını diliyorum. İşini layığıyla yapan ve müthiş bir özveriyle çalışan, altyapıyla da yakından ilgilenen ve artık bizden biri olan Giovanni ile 4 yıl daha birlikte olmak da beni çok mutlu ediyor. Eminim ki tüm voleybol camiası da bu gelişmeden çok memnun olacaktır" ifadelerini kullandı.

Giovanni Guidetti 4 yıllık yeni sözleşme imzaladı ile ilgili etiketler voleybol Giovanni Guidetti
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.