Giorgio Chiellini'den dikkat çeken Messi açıklaması : Hiç şansın yok, ölürsünüz

17 yıldır formasını giydiği İtalyan devi Juventus ile yollarını ayıran efsane savunmacı Giorgio Chiellini'den dikkat çeken Messi söylemi! ''Lionel Messi'nin ne yapacağını tahmin etmeye çalışırsanız, ölürsünüz. Oyunu herkesten daha hızlı okur...''

17 yıldır formasını giydiği İtalyan devi Juventus ile yollarını ayıran efsane savunmacı Giorgio Chiellini'den dikkat çeken Messi söylemi! İtalyan basınına açıklama yapan ünü oyuncu:

''TEK BAŞINA SAVUNABİLCEĞİNİ DÜŞÜNÜYORSAN HİÇ ŞANSIN YOK''

''Lionel Messi'nin ne yapacağını tahmin etmeye çalışırsanız, ölürsünüz. Oyunu herkesten daha hızlı okur. Dünyanın en iyi savunmacısı olabilirsin ama onunla tek başına savaşabileceğini düşünüyorsan hiç şansın yok." ifadelerini kullandı.

''DURMASI İÇİN YAPACAĞINIZ TEK ŞEY HAÇ İŞARETİ ÇIKARIP DUA ETMEK OLUR''

Daha önce de dikkat çeken açıklamalarda bulunun tecrübeli savunmacı  ''Top Messi'ye gelirse, durması için yapacağınız tek şey haç işareti çıkarıp dua etmek olur. Şaka bir yana her oyuncunun kendine has özellikleri vardır ve sahaya çıkmadan önce bunları mutlaka analiz etmeniz gerekir." 

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA CHIELLINI'Yİ SAHADAN SİLMİŞTİ

Son olarak iki oyuncu Wembley Stadı'nda oynanan ve tarihte üçüncü kez düzenlenen Finalissima'yı (Büyük Final) karşı karşıya gelmişti. Messi'nin yıldızlaştığı, Güney Amerika (Copa America) şampiyonu ve Avrupa şampiyonunu karşı karşıya getiren maçta Arjantin İtalya'yı 3-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşmıştı. 

 

 

 

Giorgio Chiellini'den dikkat çeken Messi açıklaması : Hiç şansın yok, ölürsünüz ile ilgili etiketler Arjantin İtalya Giorgio Chiellini Lionel Messi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.