Gibi Dizisine Güldür Güldür Show'dan Bomba Transfer! Ünlü Oyuncu Yeni Sezonda Geliyor

Exxen Tv'de yakında yeni sezonu başlayacak olan Gibi dizisine bomba bir transfer haberi geldi. Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılıç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın başrol oynadığı Gibi dizisine Güldür Güldür Show'dan bomba bir oyuncu transferi gerçekleşiyor.

Gibi dizisi 3. sezonu Ekim ayında başlıyor. Yeni sezonu merakla beklenen ve başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç, Rasim Can Güneş ve Ferda Işıl'ın oynadığı Türk komedi dizisine yeni bir oyuncu katılıyor. Güldür Güldür Show'dan tanınan ve kısa süre önce ayrıldığını açıklayan Onur Buldu Gibi Dizisinin oyuncu kadrosuna katılıyor. Gibi Dizisine Güldür Güldür Show'dan Bomba Transfer! Ünlü Oyuncu Yeni Sezonda Geliyor.

Onur Buldu'nun Gibi dizisine transfer olacağı haberi dizinin izleyenlerini heyecanlandırdı. Farklı hikayesiyle yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi çeken Gibi dizisi akıcı diyalogları ve muhteşem göndermeleriyle sosyal medyada da konuşulmaya devam ediyor.

Gibi Dizisine Güldür Güldür Show'dan Bomba Transfer! Ünlü Oyuncu Yeni Sezonda Geliyor

ONUR BULDU GİBİ DİZİSİNE GELİYOR!

Feyyaz Yiğit'in oynadığı Yılmaz ve Kıvanç Kılıç'ın oynadığı İlkkan karakterlerinin izleyenlerin ilgiyle takip ettiği ve neredeye her repliği dillere dolaşan Gibi dizisine Güldür Güldür Bilal'in transferi pek çok izleyiciden de olumlu tepki aldı. Onur Buldu'nun komedi türünde Türkiye'nin aranan yüzlerinden biri olması da bu transfer de önemli etken olacak.

Durum komedisi ve absürtlüğü konusunda Türkiye'nin belki de ilk ve tek dizisi Gibi 3. sezonu Ekim ayında Exxen Tv'de başlıyor. Ancak Onur Buldu'nun transferi konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

 

 

 

 

Gibi Dizisine Güldür Güldür Show'dan Bomba Transfer! Ünlü Oyuncu Yeni Sezonda Geliyor ile ilgili etiketler gibi dizisi feyyaz yiğit Kıvanç Kılıç onur buldu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.