Gibi 4. yeni sezon ne zaman başlıyor?

EXXEN platformunda yayınlanan ve oldukça sevilen Gibi dizisinin 4. yeni sezonundan beklenen haber geldi. Daha önce yayınlanan iki sezonunda da büyük ilgi gören Gibi dizisinin yeni sezonu için geri sayım başladı. Peki, Gibi 4. sezon ne zaman başlayacak?

Dijital yayın platformlarından EXXEN ekranlarında izleyicilerinin karşısına çıkan ve oldukça sevilen Gibi dizisi yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş başladı. 3. sezonu 7 Ekim Cuma günü başlayan Gibi dizisi yeniden izleyenleri kendisine bağladı.

Gibi 4. Sezon Ne Zaman?

EXXEN platformunda yayınlanan Gibi dizisinin 4. yeni sezonunun ne zaman gösterime gireceği henüz bilinmiyor.

Gibi 4. yeni sezon ne zaman başlıyor?

Gibi Dizisi Konusu

Sürekli kavga eden İlkkan ve Yılmaz aslında çok yakın arkadaşlardır. Her girdikleri işi ellerine ve yüzlerine bulaştıran ikili, küçücük olaylardan kaos çıkarabilirler. Abartı derecede sorun çıkaran İlkkan ve Yılmaz'ın hiçbir işi düzgün gitmez.

Gibi 4. yeni sezon ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler gibi yeni sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.