Ghislain Konan adım adım Fenerbahçe'ye... Son bir görüşme daha yapılacak

Fenerbahçe devre arasında ilk transferini Ghislain Konan ile gerçekleştirmek üzere. Sarı-lacivertliler Fildişi Sahili'nin sol bekini kadrosuna katmaya çok yaklaştı. Fenerbahçe yönetimi, Konan'ın kulübü Reims'le her konuda anlaşmış durumda... 26 yaşındaki futbolcunun Reims kulübüyle sözleşmesinin Haziran ayında bitmesi transferin önünü açtı.

Fenerbahçe, Reims'in Fildişi Sahilli sol beki Ghislain Konan transferinde sona yaklaştı. Sarı-Lacivertliler, Fransız kulübüyle her konuda anlaşmış durumda.

Fildişi Sahili dün akşam Afrika Uluslar Kupası'na son 16 turunda Mısır'a penaltılarla elenerek veda etti. Maça ilk 11'de başlayan Konan, favori oldukları turnuvadan erken ayrılmanın üzüntüsünü yaşadı.

26 yaşındaki futbolcunun Reims kulübüyle sözleşmesinin Haziran ayında bitmesi transferin önünü açtı. Sarı-Lacivertli yönetim, Fildişi Sahilli futbolcunun menajeri ile son bir görüşme gerçekleştirecek. Herhangi bir pürüz çıkmadığı taktirde Konan, Fenerbahçe’nin yeni sol beki olacak.

Konan, ülkesinin Afrika Uluslar Kupası’nda oynadığı 4 maçın tamamına ilk 11’de başladı. Yıldız ise bu sezon Ligue 1'de Reims forması ile 17 maçta 1 gol 2 asistlik performans sergiledi.

İSMAİL KARTAL SOL BEK İSTİYORUM DEMİŞTİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Sivasspor maçında sakatlanan Filip Novak'ın sakatlığının ciddi olduğunu belirterek sol beke transfer istediğini söyledi. Kartal, "Başkanım ve yöneticilerimizle görüşüp neler yapabiliriz, onların kararını vereceğiz. Novak'ın sakatlığı ciddi görünüyor. Başkanımızla görüşüp o bölgeye bir transfer yapacağız. Belki de olmayacak ama bakalım, bilemiyorum" demişti.

Ghislain Konan adım adım Fenerbahçe'ye... Son bir görüşme daha yapılacak ile ilgili etiketler Fenerbahçe Fildişi Sahili Ghislain Konan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.