Gheorghe Hagi: Galatasaray'ın arkasında 50 bin var taraftarı var, bu taraftarla kazanması lazım

Gheorghe Hagi: Barcelona buraya mutlak galibiyet için geldi. Ancak Galatasaray'ın arkasında 50 bin var, bu taraftarla kazanması lazım. Barcelona formda ama Galatasaray'da çıkışta. Avrupa'da sürpriz bir performansı oldu ama ligde iyi sonuçlar gelmedi. Galatasaray bir Avrupa takımı, bu performansı da şaşırtıcı değil. Büyük takım, iyi futbolcuları olmalı. Galatasaray'ın iyi oyuncuları var. Kerem Aktürkoğlu çok önemli bir oyuncu. "

Galatasaray, efsanelerini Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda ağırlıyor. 

Nef’in özel davetlisi olarak İstanbul’a gelen Gheorghe Hagi ve Gheorghe Popescu, daha önce formasını giydiği iki Avrupa takımının mücadelesini, birlikte takip ediyor.

Bugüne kadar hem FC Barcelona’nın hem de Galatasaray’ın formasını giyen ve sarı-kırmızılıların Avrupa’da kazandığı en büyük başarılarda büyük payı bulunan ikili, bu çok önemli mücadeleyi, Galatasaray’ın yeni sahasında seyretmiş olacak.

"BU TARAFTARLA KAZANMASI LAZIM"

Hagi maç öncesi şunları söyledi:

"Ortada bir maç. Galatasaray deplasmanda iyi sonuçla döndü. Sahasında daha zor bir maç olacak. Barcelona buraya mutlak galibiyet için geldi. Ancak Galatasaray'ın arkasında 50 bin var, bu taraftarla kazanması lazım. Barcelona formda ama Galatasaray'da çıkışta.

"Galatasaray'ın Avrupa'da sürpriz bir performansı oldu ama ligde iyi sonuçlar gelmedi. Galatasaray bir Avrupa takımı, bu performansı da şaşırtıcı değil. Büyük takım, iyi futbolcuları olmalı. Galatasaray'ın iyi oyuncuları var."

"Kerem Aktürkoğlu çok önemli bir oyuncu. Alexandru Cidaldau ve Olimpu Morutan da yetenekli oyuncular. Çok sık takip edemiyorum, iyi bir değerlendirme yapamam."

Popescu ise Popescu: "Camp Nou'daki maçın ardından dengeli bir rövanş olacak. Daha az hata yapan kazanacak. Barcelona'nın çok iyi hücum hattı var, Galatasaray'ı zor bir maç bekliyor. Barcelona oyununu tekrar edebilirse, başarılı olur" ifadelerini kullandı.

Gheorghe Hagi: Galatasaray'ın arkasında 50 bin var taraftarı var, bu taraftarla kazanması lazım ile ilgili etiketler Galatasaray Barcelona Gheorghe Hagi Gheorghe Popescu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.