Getir - Yemeksepeti açık mı? Sokağa çıkma yasağı Getir, Yemeksepeti çalışıyor mu?

Sokağa çıkma yasağı Getir, Yemeksepeti çalışıyor mu? Siparişle çalışan Getir ve Yemeksepeti açık mı? Online uygulamaların yoğun şekilde kullanıldığı bugünlerde Getir ve Yemeksepeti’nin çalışıp çalışmadığı merak konusu oldu. Getir uygulaması ile gıda alışverişi yapılabiliyor. Yemeksepeti üzerinden de yemek sipariş edilebiliyor. Milyonlarca üyesi olan bu iki uygulamaya da talep arttı. Peki, sokağa çıkma yasağı Yemeksepeti Getir çalışıyor mu? Getir açık mı? Yemeksepeti açık mı? İşte detaylar…

Sokağa çıkma yasağı Getir Yemeksepeti açık mı? 18-19 Nisan tarihlerinde 31 il genelinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Yasak günlerinde gıda ürünleri veya yemek siparişi vermek isteyenler de Getir ve Yemeksepeti çalışıyor mu sorularına yanıt arıyor. Getir açık mı? Yemeksepeti açık mı?

Getir - Yemeksepeti açık mı? Sokağa çıkma yasağı Getir, Yemeksepeti çalışıyor mu?

GETİR YEMEKSEPETİ AÇIK MI?

Getir uygulaması için geçtiğimiz hafta açıklama yapılmıştı. Yapılan açıklamalar neticesinde Getir ve Banabi sokağa çıkma yasağı süresince hizmet vermeyeceği duyurulmuştu.

Restaurantlar ve cafeler kapalı olduğu ve sokağa çıkma yasağı bu kez yaş sınırı ifade etmediği için her yer kapalı olacak. Bu nedenle Yemeksepeti de iki gün yani sokağa çıkma yasağı süresinde hizmet vermeyecektir.

GETİR NEDİR?

Getir uygulaması tüketicilerin ihtiyaçlarını adreslerine 10 dakika içerisinde teslim etmeyi amaçlıyor. Uygulamada sebze, meyve, temel gıda, atıştırmalık, dondurma, yiyecek, içecek, su, süt, kişisel bakım gibi pek çok kategoride ürünler yer alıyor. Fırından bölümünde ekmek, sıcak simit ve poğaça siparişi verebiliyorsunuz.

Getir şu an yalnızca İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli'de hizmet veriyor.

GETİR SİPARİŞ NASIL VERİLİR?

Getir uygulaması Android ve İOS platformlarında çalışan yerel bir alışveriş uygulaması sebebiyle gündelik hayatımızda oldukça işlev görmektedir. Google Playstore ve Appstore'dan ücretsiz indirilen Getir uygulamasına kayıt olmak ücretsiz. Mail adresi ve telefon numarası ile kayıt olunan Getir uygulamasında konum adresi ve kredi kartı bilgileri girildikten sonra siparişleri adresinize talep edebilirsiniz.

Getir - Yemeksepeti açık mı? Sokağa çıkma yasağı Getir, Yemeksepeti çalışıyor mu? ile ilgili etiketler Yemeksepeti getir açık mı yemeksepeti açık mı sokağa çıkma yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.