Getir neden hizmet vermiyor? 10 Nisan Getir uygulaması neden çalışmıyor? Hacklendi mi?

Getir neden hizmet vermiyor sorusu gündemde. Türkiye'nin en çok kullanılan uygulamalarından olan Getir neden çalışmıyor? Uygulama sayesinde istediğiniz her şey en kısa sürede kapınıza geliyor. Şu saatlerde ise Getir hizmet saatleri vatandaşların merak konusu oldu. Peki Getir uygulaması neden çalışmıyor, hacklendi mi?

Getir uygulaması sayesinde birçok ürünü kapınıza istediğini her an getirtebiliyorsunuz. Türkiye'nin son dönemde en çok kullanılan uygulamalarından olan Getir uygulaması neden çalışmıyor?

Çevrimiçi market uygulaması Getir, ihtiyaç duyulan her ürünü en kısa zamanda kapınızı getirmek üzerine kurulu bir uygulamadır.

GETİR NEDEN HİZMET VERMİYOR?

10 Nisan 2021 akşam saatleri itibariyle Getir uygulamasında yaşanan aksaklıklar kullanıcıları internette bilgi aramaya yöneltti. Türkiye'de uygulanan sokağa çıkma yasağından dolayı birçok vatandaşın kullandığı Getir'e hizmette yaşanan sorundan dolayı girilemedi.

Getir kuryesinde korona çıktı

Uygulamaya giremeyen birçok vatandaş Getir hacklendi mi sorusunu sormaya başladı. Ancak firmadan henüz şu sıralarda yaşanan problem hakkında açıklama yapılmadı.

Getir neden hizmet vermiyor? 10 Nisan Getir uygulaması neden çalışmıyor? Hacklendi mi? ile ilgili etiketler Sosyal Medya getir neden hizmet vermiyor getir uygulaması neden çalışmıyor
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.