Trabzonspor, Gervinho ve Peres'e kavuşuyor

Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmeye hazırlanan Trabzonspor'da prensip anlaşması sağlanan yıldız futbolcu Gervinho ve sağ bek Bruno Peres hafta içi Trabzon'a gelecek. Bruno Peres ile 2024, Gervinho ile ise 2023 yılına kadar sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun Süper Lig'in son haftasında Gençlerbirliği'nin 4-1 yendikleri maçın çıkışında açıkladığı Gervinho ve Bruno Peres transferlerinin Trabzon'a geliş tarihi belli oldu. İki ismi hafta içi imzaya geleceği öğrenildi.

Hücum bölgesine 33 yaşındaki Gervinho'yu alarak önemli bir ismi kadrona katan Bordo-Mavili ekip, sağ bek mevkisini de Brezilyalı oyuncu Bruno Perez'e emanet edecek  Serie A takımları Parma'dan Gervinho'yu, Roma'dan ise Peres'i kadrosuna katacak Trabzonspor, Parma'nın Danimarkalı oyuncusu Andreas Cornelius için ise çalışmalarını sürdürüyor. 

Trabzonspor, Gervinho ve Peres'e kavuşuyor

Bruno Peres ile 2024, Gervinho ile ise 2023 yılına kadar sözleşme imzalayacak Trabzonspor, bu hafta içi iki yıldızı özel uçakla Trabzon'a getirecek. Sağlık kontrollerinin ardından Gervinho ve Peres içim imza töreni düzenlenecek.

Trabzonspor, Gervinho ve Peres'e kavuşuyor ile ilgili etiketler Trabzonspor Gervinho bruno peres
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.