İtalya'dan Beşiktaş için Gervinho iddiası

Mario Mandzukic transferi yatan, Hulk ve Cenk Tosun'dan sonuç bekleyen Beşiktaş, bu iki ismin dışında Gervinho'yla da ilgileniyor. İtalyan basınında yer alan transfer iddiasına göre Siyah-Beyazlılar, Parman'nın 33 yaşındaki yıldızı için resmi teklifte bulundu.

Ara transfer döneminde kadrosuna bir santrfor takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş'ın Gervinho ile temasa geçtiği iddia edildi. İtalyan medyası, Parma'da forma giyen 33 yaşındaki yıldız için Siyah-Beyazlılar'ın bir teklifte bulunduğunu yazdı.

2018 yazında Çin macerasını noktalayan ve Serie A ekibi Parma'ya transfer olan Fildişi Sahilli santrfor, bu sezon 15 lig maçında takımına 4 gol, 1 asistlik katkı sağladı. Sarı-Lacivertli İtalyan ekibiyle Haziran 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan Gervinho için bir teklif yapıldığı ve gelecek cevaba göre adımların atılacağı ifade edildi. Arsene Wenger tarafından 2011 yazında Lille'den 12 milyon euro bonservisle Arsenal'e transfer olan sol kanat forvetinin kariyerinde AS Roma macerası da bulunuyor.

İlk olarak Mario Mandzukic'e yönelen Beşiktaş, Hırvat santrforun AC Milan'a imza atmasıyla rotayı Hulk'a çevirmişti. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda hareket eden transfer komitesi, 34 yaşındaki Brezilyalı yıldızın yıllık 3.5 milyon euro talebinde indirim bekliyor. Çin kariyerini Ocak ayında noktalayan Hulk, Brezilya basınına verdiği röportajda Beşiktaş'ın teklifini doğrulamıştı ve 31 Ocak'ta kararını vereceğini ifade etmişti.

CENK TOSUN EVİN OĞLU

Beşiktaş'ın transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, Cenk Tosun transferi hakkında konuştu. Haber Global’a açıklamalarda bulunan Siyah-Beyazlı idareci, "Cenk Tosun, bu evin oğludur. Beşiktaş camiasının evladıdır. Önemli bir değerdir. Henüz bitmiş bir transfer durumu ortada yok. Şu anda maddi durumları çözmek için uğraşıyoruz. Hulk ve Cenk Tosun transferi gündemimizde. Beşiktaş için en iyisi ve hayırlısı için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'a 19 milyon euro kazandırarak Everton'a giden milli santrfor, dün NTV Spor'a yaptığı açıklamada kulüplerin anlaşması halinde Beşiktaş'a dönebileceğini söylemişti.

İtalya'dan Beşiktaş için Gervinho iddiası ile ilgili etiketler Beşiktaş Cenk Tosun Erdal Torunoğulları Gervinho
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.