Gergerlioğlu'nun tahliyeden sonra attığı ilk tweete yorum yazanlara bakın!

HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu tahliyeden sonra soluğu soluğu sosyal medyada aldı. Gergerlioğlu'nun attığı ilk paylaşımın altına yorum yazanlar dikkat çekti: FETÖ'cüler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye düşmanları...

Hakkında Anayasa Mahkemesi tarafından "siyasi faaliyette bulunma hakkı" ile "ifade hürriyeti hakkı"nın ihlal edildiğine dair karar çıkan HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu, PKK/KCK propagandası yapma suçundan kaldığı Sincan Cezaevi'nden bu akşam tahliye edildi. Serbest kaldıktan sonra ilk işi twitter hesabından paylaşım yapmak oldu.

Gergerlioğlu'nun tahliyeden sonra attığı ilk tweete yorum yazanlara bakın!

 

Sosyal medyadan, "Nerede kalmıştık?" mesajı atan HDP'li Gergerlioğlu'nu ilk kutlayanlar FETÖ'cü Emre Uslu, Adem Yavuz Arslan ve Elif Şafak oldu.

 Gergerlioğlu'nun tahliyeden sonra attığı ilk tweete yorum yazanlara bakın! - Resim : 2

 

GERGERLİOĞLU'NUN YAZI VE PAYLAŞIMLARI

Yargıtay 16. Ceza Dairesi, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu hakkında Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nin 21 Şubat 2018’de ‘PKK/KCK propagandası yapma’ suçlamasıyla verdiği iki yıl altı ay hapis cezası kararını oy çokluğuyla onanmıştı.

KHK'lıları serbest bıraktırmak için çok uğraşan Gergerlioğlu, "PKK: Devlet adım atarsa barış 1 ayda gelir", "Öcalan’ın mesajıyla barış gelir mi?" başlıklı köşe yazıları yazmış; "Bu fotoğrafa bakıp niye bu savaşın bitirip tüketmekten başka anlamı olmadığını anlarsınız. Analar aynı, bayraklar farklı..!, Ölünce farkımız kalmıyor birbirimizden.!, Çocuklarımızın tabutu yan yana duracağına, dirisi yan yana dursun, eşitçe, kardeşçe ve omuz omuza..!", " Bu çağrı hakkıyla değerlendirilmeli, bu işin sonu yok..! “Öcalan devreye girerse olur” diyorlar." paylaşımlarını yapmıştı.

 

 

 

Gergerlioğlu'nun tahliyeden sonra attığı ilk tweete yorum yazanlara bakın! ile ilgili etiketler tahliye Twitter Emre Uslu Elif Şafak Ömer Faruk Gergerlioğlu Adem Yavuz Arslan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.