Gerçek polis gelince ortaya çıktı

Adıyaman'da vatandaşlar boş arazide hareketsiz halde yatan birisini gördü. Korkarak şahsın yanına gidemeyen, seslenmelerine rağmen bir karşılık alamayan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri şahsın alkolün etkisi ile uykuya daldığını belirledi.

Edinilen bilgilere göre, Bahçecik Mahallesi'nde molozların döküldüğü alanda bir kişinin hareketsiz bir şekilde yattığını fark eden vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi.

Gerçek polis gelince ortaya çıktı

Hareketsiz yatan kişinin yanına gitmekten korkan ve uzaktan kendisine seslenen vatandaşlar herhangi bir kıpırdamanın olmadığını fark edince kişinin öldüğünü sandı.

Gerçek polis gelince ortaya çıktı - Resim : 2

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Yunus Polis ekipleri ölü sanılan A.P. isimli kişinin yanına yaklaşarak kendisini uyandırdı. Alkollü olduğu öğrenilen A.P.’nin GBT sorgusu yapıldı. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmaması ve kişinin alkolün etkisiyle uyuya kaldığının anlaşılması üzerine polis ekipleri A.P.’yi bulunduğu yerden uzaklaştırdı.

Gerçek polis gelince ortaya çıktı ile ilgili etiketler Adıyaman polis Ceset uyku öldü sandılar
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.