Gerçeğin Peşinde son bölümde neler oldu?

Gerçeğin Peşinde 10 Şubat izle! Güzel sunucu İnci Ertuğrul'un hafta içi her gün Star TV ekranlarında sunduğu Gerçeğin Peşinde programında dün yaşananlar merakla arama motorlarından araştırılmaya devam ediliyor. Yaşanmış hikayeleri konu alan program, faili meçhul dosyaların karanlık yüzünü aydınlatıyor. İşte, Gerçeğin Peşinde 10 Şubat canlı izle! En son neler oldu? Detaylar haberimizde...

Gerçeğin Peşinde 10 Şubat izle! Yapımcılığını Bloom Medya’nın üstlendiği Gerçeğin Peşinde, ekranların sevilen yüzü İnci Ertuğrul’un sunumuyla, hafta içi her gün Star ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Ertuğrul programda yaşanmış hikayeleri konu alıyor, olaylara ışık tutuyor. Programı izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte, Gerçeğin Peşinde 10 Şubat canlı izle! En son neler oldu? Detaylar haberimizde...

GERÇEĞİN PEŞİNDE 10 OCAK CANLI İZLE

EN SON NELER OLDU?

Mehmet Zeylan, 14 yaşında ki kızını en son 40 günlükken gördüğünü iddia etti. Kızının annesi Gülşen Zeylan ile yüzleşti. Kızları Sıdıka babasını görmek isteyecek mi? Detaylar bugünkü bölümde yayınlanacaktır.

GERÇEĞİN PEŞİNDE..

Yapımcılığını Bloom Medya’nın üstlendiği Gerçeğin Peşinde, ekranların sevilen yüzü İnci Ertuğrul’un sunumuyla, hafta içi her gün Star ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Yaşanmış hikayeleri konu alan program, faili meçhul dosyaların karanlık yüzünü aydınlatacak. Kayıpların bulunacağı, ayrı kalanları kavuşacağı ve cinayetlerin ardındaki sır perdelerinin de açığa çıkacağı program izleyenleri derinden etkileyecek. 

Hafta içi her gün ekrana gelecek, İnci Ertuğrul’un sunacağı programa; uzman görüşleriyle Adli Tıp Uzmanı Taner Güven ve Avukat Hasan Kocabey de katkı sağlayacak.

Gerçeğin Peşinde son bölümde neler oldu? ile ilgili etiketler Star TV 2020 canlı izle canlı yayın gerçeğin peşinde star tv canlı izle
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.