Gerçeğin Peşinde hangi kanaldadır?

Gerçeğin Peşinde 8 Ocak izle! Star TV ekranlarında haftanın her günü yayınlanmakta olan, İnci Ertuğrul'un sunduğu Gerçeğin Peşinde programını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Konukları ve dikkat çeken olaylarla izleyiciyi ekran başına kitleyen programa ilgi büyük ölçüde devam ediyor. İşte, Gerçeğin Peşinde 8 Ocak canlı izle! Star TV canlı yayın! Detaylar haberimizde...

Gerçeğin Peşinde 8 Ocak izle! İnci Ertuğrul'un sunumu ile hafta içi her gün Star TV ekranlarında yayınlanmakta olan Gerçeğin Peşinde programında en son ne olduğu merakla araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte, Gerçeğin Peşinde 8 Ocak canlı izle! Star TV canlı yayın! Detaylar haberimizde...

GERÇEĞİN PEŞİNDE 8 OCAK CANLI İZLE

Yapımcılığını Bloom Medya’nın üstlendiği Gerçeğin Peşinde, ekranların sevilen yüzü İnci Ertuğrul’un sunumuyla, hafta içi her gün Star ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Yaşanmış hikayeleri konu alan program, faili meçhul dosyaların karanlık yüzünü aydınlatacak. Kayıpların bulunacağı, ayrı kalanları kavuşacağı ve cinayetlerin ardındaki sır perdelerinin de açığa çıkacağı program izleyenleri derinden etkileyecek. 

Hafta içi her gün ekrana gelecek, İnci Ertuğrul’un sunacağı programa; uzman görüşleriyle Adli Tıp Uzmanı Taner Güven ve Avukat Hasan Kocabey de katkı sağlayacak.

Gerçeğin Peşinde hangi kanaldadır? ile ilgili etiketler Star TV canlı izle canlı yayın 2020 gerçeğin peşinde
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.