Gerçeğe tahammülleri yok! HDP'yle ittifakı eleştirdi salondan çıkarıldı!

HDP'yle yapılan seçim ittifakına tepki gösteren CHP Delegesi Nedret Yayla, İşte demokratların halini görüyoruz, HDP ile iş tut sonra seçimleri kazan. Arkadaşlar bu halk aptal değil, bu kafayla gidilirse biz seçim falan kazanamayız." dedi. Yayla bu sözlerin ardından salondan çıkarıldı.

Kurultay sürecine giden CHP'de seçim muhasebesi yapılıyor. HDP'yle yapılan ittifak da CHP tabanında tartışılmaya devam ediliyor.  CHP Bursa Osmangazi İlçe Kongresinde HDP ile ittifak gerginliği yaşandı. Delegelerden Nedret Yayla HDP'ye yapılan ittifaka tepki göstererek "İşte demokratların halini görüyoruz, HDP ile iş tut sonra seçimleri kazan. Arkadaşlar bu halk aptal değil, bu kafayla gidilirse biz seçim falan kazanamayız." dedi. Yayla bu  konuşmanın ardından salondan çıkarıldı.

BAŞARISIZLIĞIN SEBEBİ HDP'YLE İTTİFAK

“Seçim başarısızlığımızın arkasında, Kemal Kılıçdaroğlu’nun HDP ile ittifak yapması yatmaktadır. Bu noktada kimse açıkça konuşmuyor. Kılıçdaroğlu, HDP’ye ne vaat etti ki HDP ona destek verdi? Bu durum hoşunuza gitmedi mi? Demek ki HDP destekçileri var. Ancak bu HDP ile yapılan anlaşma, seçim sonucumuzu olumsuz etkiledi.

ALTI OK'A SAHİP ÇIKALIM DEDİ SALONDAN ÇIKARILDI

Halkımız aptal değil, bu gerçeği gördü. Eğer değişimden bahsediyorsak, öncelikle CHP’nin temel değerleri olan ‘altı ok’a’ sahip çıkmamız gerekmektedir. Altıncı ok milliyetçiliği temsil eder. Peki, bu seçim döneminde milliyetçilik ilkesine dair neler söylendi?” şeklinde konuştu. Yayla, salondan gelen tepkilere “HDP taraftarları buradaymış” şeklinde yanıt verdi. Yaşanan itirazlar üzerine Nedret Yayla kongre salonundan çıkarıldı.

Gerçeğe tahammülleri yok! HDP'yle ittifakı eleştirdi salondan çıkarıldı! ile ilgili etiketler CHP Kurultay HDP
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.