Aytemiz Alanyaspor Georgios Tzavellas ile nikah tazeledi

Aytemiz Alanyaspor, Georgios Tzavellas'ın sözleşmesini 2 yıl uzattı. Akdeniz ekibinde Ocak 2017'de PAOK'tan transfer edilen 33 yaşından Yunan stoper, 2023'e kadar forma giymeye devam edecek.

Aytemiz Alanyaspor, Yuna savunma oyuncusu Georgios Tzavellas'ın sezon sonu sona erecek sözleşmesini 2023'e kadar uzattı. 33 yaşındaki futbolcu için Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde başkan Hasan Çavuşoğlu'nun katılımıyla imza töreni gerçekleştirildi.  

Tzavellas'ın geldiği günden bu yana takıma çok ciddi katkılar sağladığını anlatan Çavuşoğlu, "Kişiliğiyle, takımı ve arkadaşlarını sahiplenme noktasında kendisine yakışan şekilde elinden geleni yaptı. Tüm bu özverili çalışmalarından dolayı kulübüm ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Yeni sözleşmesi de hayırlı olsun. Daha yapacağımız çok iş var. Tzavellas artık kulübümüzün bir evladıdır. Gerçek bir Alanyalı oldu. O şekilde hareket ediyor. İnşallah aynı şekilde devam edeceğiz" ifadesini kullandı. 

Aytemiz Alanyaspor Georgios Tzavellas ile nikah tazeledi

Tzavellas ise sözleşme yenileme konusunda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Alanyaspor'da mutlu olduğunu vurgulayan Tzavellas, "Geldiğim ilk günden beri herkesin desteğini hissettim. Artık çok farklı bir noktadayız. Geldiğim günden beri çok şey değişti. Alanyaspor artık ligde üst sıralara oynayan bir takım. Bunda herkesin emeği var. Bundan sonra da yakalayacağımız başarılar var. Her şeyden önce bizler birer insanız. Alanya'da ailemle birlikte yaşıyorum. Sevgi ve saygı görüyorum. Bu beni çok mutlu ediyor" diye konuştu. 

Aytemiz Alanyaspor Georgios Tzavellas ile nikah tazeledi ile ilgili etiketler Aytemiz Alanyaspor Georgios Tzavellas hasan çavuşoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.