George Segal 87 yaşında vefat etti

ABD'li ünlü oyuncu George Segal geçirdiği ByPass ameliyatı sonrasında gelişen komplikasyonlar sonucunda yaşamını yitirdi. 87 yaşındaki oyuncunun vefatını eşi Sania duyurdu. Usta oyuncu 1966 yılında "Who's Afraid of Virginia Wolf?" adlı filmdeki rolü ile en iyi yardımcı erkek oyuncu Oscar'ına aday gösterilmişti.

Holywood bir yıldızını daha kaybetti.

Ünlü oyuncu George Segal, 87 yaşında vefat etti. Son olarak The Goldbergs dizisinde rol alan George Segal'ın eşi Sonia, aktörün geçirdiği bypass operasyonundan sonra meydana gelen komplikasyonlar sonucunda öldüğünü duyurdu.

Sonia Segal eşinin vefatı üzerine yaptığı açıklamada, "Ailemiz, George Segal'ın bu sabah hayata veda ettiğini duyurmaktan büyük üzüntü duyar" dedi.

1934 yılında New York'ta doğan George Segal, Hollywood'daki ilk önemli rolünü The Young Doctors'ta (1961) filminde aldı.

Usta oyuncu, "Who's Afraid of Virginia Wolf?" (1966) adlı film ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscarı için aday gösterilmişti.

George Segal 87 yaşında vefat etti ile ilgili etiketler Oscar holywood george segal bypass
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.