General Mobile en ucuz akıllı telefon modeli GM 23 ön siparişe açıldı! Teknik özellikleri kadar fiyatı da cezbetti!

General Mobile firması 2023 yılına özel General Mobile GM 23 modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Kısa süre içerisinde ilgi çeken telefonun tasarımsal harikası olan görüntüsü profesyonel teknik aksamları ile beraber fiyatı da şaşırttı.

General Mobile'ın yeni nesil akıllı cep telefonu GM 23 piyasaya sürüldü. Ön siparişe açılan yeni modelin özellikleri kadar fiyatı da merak ettirdi. Yenilikçi bir tasarım ile dizayn edilen General Mobile GM 23 siyah, beyaz ve mavi olmak üzere 3 farklı renk seçeneği ile alıcısıyla buluşuyor.

DONANIMSAL ÖZELLİKLERİ GÖZ ALIYOR!

Görüntüde 6.52 inç büyüklüğüne sahip olan bu yeni model HD kalitesinde ekranı ile 8 çekirdekli aksamı ile destekleniyor. Yeni sürüm içerisinde diğerlerinden farklı olarak Mediatek Helio G37 yongası bulunuyor.

General Mobile GM 23, 8 GB RAM hafızası ve 128 GB'lık ek depolama alanı ile daha geniş kapasitede fotoğraf ve video saklama özelliğini de ortaya koyuyor.

50 MP KAMERASI GÖZ DOLDURDU!

General Mobile en ucuz akıllı telefon modeli GM 23 ön siparişe açıldı! Teknik özellikleri kadar fiyatı da cezbetti!

General Mobile'ın ön siparişe açılan yeni modelinde en çok merak edilen ise kamera özelliği oldu. Akıllı telefonun ana kamerası 50 megapiksel çözünürlüğe sahip ana sensör alanında yer alan diyafram açıklığı ise f/18 parametresine sahipti. Özel yapay zeka sistemi ile desteklenen bu model Tetra piksel teknolojisi ile de desteklendi. Bu sayede loş ışıkta dahi kaliteli çekim yapabilmek mümkün hale getirildi.

YAPAY ZEKA İLE DESTEKLENDİ!

Telefonun ön kamerası kadar arka kamerası da ilgi çekiyordu. Makro kamera desteği ile detaylara daha kolay odaklanabilmek mümkün hale getirildi. 90 Hz kadar ekran görüntüsünde akıcılık alınabiliyor. Parmak izi sensörü ile teknolojiye göz kırpıyor.

General Mobile GM 23, 15 W şarj desteği ve 5000 MAH batarya özelliği ile satışa sunuldu.

GENERAL MOBİLE GM 23 ÖN SİPARİŞ SATIŞ FİYATI

General Mobile GM 23 ön siparişe açıldı. 3 farklı rengi ile kutulanan şarj aleti ile beraber satışa sunulan Android 12 işletim sistemine sahip olan bu yeni nesil cep telefonu 5 bin 199 TL'ye satın alınabilecek. Daha çok giriş seviyesinde akıllı telefon arayanlar için uygun bir seçenek olarak piyasalara sürüldü.

General Mobile en ucuz akıllı telefon modeli GM 23 ön siparişe açıldı! Teknik özellikleri kadar fiyatı da cezbetti! ile ilgili etiketler General Mobile telefon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.