Genelkurmay Başkanı'nın eşi Kur'an okunurken başını örtünce fırsatı kaçırmadılar

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen resepsiyonda törene katılan Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ın eşi Şule Akar, Kuran-ı Kerim tilaveti ve ardından edilen dua boyunca başını şalla örttü.

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhurbaşkanlğı Külliyesi'nde resepsiyon düzenlendi. Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın bahçesinde düzenlenen resepsiyon, Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Kuran-ı Kerim okunurken Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan'ın iki tarafında eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu ile Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve eşi Şule Akar yer aldı.

Kuran-ı Kerim okunurken Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'ın iki tarafında eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu ile Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve eşi Şule Akar yer aldı.
skdfhksdhgkdshg

TÖREN BOYUNCA BAŞININ AÇILMAMASINA DİKKAT ETTİ

Şule Akar'ın Kuran-ı Kerim tilaveti ve ardından edilen dua boyunca başını şalla örtrüğü ve şalın açılmaması için büyük özen gösterdiği görüldü. Törenden çekilen bu kareler, sosyal medyada da büyük beğeni topladı.

ABARTTILAR

30 Ağustos Resepsiyonu'nunda Kur'an tilaveti sırasında başını örten Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın eşinin bu hareketini bazı gazeteler abartarak yazdı. Kur'an okunurken saygı gösterilmesini büyüterek vatandaşların dikkatini başörtüsü konusuna çekemeye çalıştılar. Ama Şule Akar'ın bu hareketi sosyal medyada olumlu tepkiler aldı.

Genelkurmay Başkanı'nın eşi Kur'an okunurken başını örtünce fırsatı kaçırmadılar ile ilgili etiketler 30 Ağustos Genelkurmay Hulusi Akar başörtüsü şule akar
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.