Genelkurmay Başkanı Org. Akar, Afrin Harekatı'nı havadan HİKU ile denetledi!

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi AKAR ile Kuvvet Komutanları Afrin'de süren harekatı Havadan İhbar Kontrol Uçağı "HİKU" ile denetledi.

Afrin Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili flaş gelişme TSK'nın sosyal medya hesabından "Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi AKAR, Kuvvet Komutanları ile birlikte, Havadan İhbar Kontrol Uçağından Suriye kuzeyinde başarı ile sürdürülen harekâtı denetlemiştir." açıklaması ile duyuruldu.

İşte o paylaşım;

SAYILI ÜLKEDE VAR

Komutanların Afrin Harekatını havadan denetlediği uçak dünyada sayılı ülkede var. Uçak 500 kilometre karelik alanda hava ile kara arasındaki iletişimi kesintisiz sağlıyor. Havada yaptığı yakıt ikmaliyle 20 saate kadar gökyüzünde kalabiliyor.

Genelkurmay Başkanı Org. Akar, Afrin Harekatı'nı havadan HİKU ile denetledi! ile ilgili etiketler Hulusi Akar org. akar Genelkurmay Başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.