Genelkurmay Başkanı Güler suskunluğunu bozdu

Genelkurmay Başkanı Güler Yaşar Güler, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın Türk Silahlı Kuvvetleri'ni hedef alan sözleri karşısında suskunluğunu bozdu. Güler, "Silahlı Kuvvetler için 'satılmıştır' ifadesi hiç hoş olmadı, çok yanlış. İnanıyorum ki hukuk gereğini yerine getirecek." dedi.

Meslek kuruluşlarının temsilcileri ve sivil toplum örgütleri Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK komuta kademesine destek ziyareti gerçekleştirdi.

"AZİMLİ OLARAK GÖREVLERİMİZİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Burada açıklamalarda bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler destek ziyaretinden dolayı heyete teşekkür etti. Ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Orgeneral Güler, şunları söyledi:

"Türk Silahlı Kuvvetleri, karada, denizde ve havada kendisine verilen her görevi bugüne kadar başarıyla yerine getirmiştir. Bundan sonra da aynı şekilde canı pahasına başarıyla yerine getirmeye devam edecektir."

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın skandal sözleriyle ilgili ilk kez konuşan Güler, "Bir milletvekilinin Silahlı Kuvvetlerimiz için 'satılmıştır' gibi bir ifadeyi kullanması hiç hoş olmamıştır, çok yanlıştır. İnanıyorum ki hukuk da bunun gereğini yerine getirecektir. Hiçbir şekilde moralimiz bozulmamıştır, tam tersine daha azimli olarak görevlerimizi yapmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Genelkurmay Başkanı Güler suskunluğunu bozdu ile ilgili etiketler Genelkurmay Yaşar Güler TSK türk ordusu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.