Genelge yayımlandı! Afetzedelerin hasarlı yapılardaki eşyalarını nasıl tahliye edecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı'nın ortak çalışması sonucu deprem bölgelerinde yıkık, acil yıktırılacak ve ağır hasarlı yapılara, eşya tahliyesi için girilmesi - girilmemesi kurallarını içeren genelge AFAD Başkanlığı tarafından yayımlandı. İşte detaylar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve İç İşleri Bakanlığı'nın ortak çalışması sonucu deprem bölgelerinde yıkık, acil yıktırılacak ve ağır hasarlı yapılara, eşya tahliyesi için girilmesi - girilmemesi kurallarını içeren genelge AFAD Başkanlığı tarafından yayımlandı.

Genelge yayımlandı! Afetzedelerin hasarlı yapılardaki eşyalarını nasıl tahliye edecek?

Deprem bölgelerinde "yıkık", "acil yıktırılacak" ve "ağır hasarlı" yapılardaki eşyaların tahliyelerine yönelik esaslar belirlendi.

Kontrollü tahliye yapılacak binalara da nasıl girileceği ve nelerin alınabileceği anlatıldı.

Ayrıca tahliyelerin valilikler ve kaymakamlıklar koordinasyonunda, kolluk kuvvetleri gözetimde yapılacağının da altı çizildi.

Genelge yayımlandı! Afetzedelerin hasarlı yapılardaki eşyalarını nasıl tahliye edecek? - Resim : 2
Genelge yayımlandı! Afetzedelerin hasarlı yapılardaki eşyalarını nasıl tahliye edecek? ile ilgili etiketler deprem Kahramanmaraş AFAD Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İçişleri Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.