Genel başkanının açıklamasından Engin Özkoç'un haberi yok!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'ortak bir görüş olması halinde' cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olabileceğini açıkladı. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ise katıldığı bir televizyon programında bu konunun gündeme gelmesi üzerine "Dedi mi, öyle bir şey var mı?" ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde Buket Aydın'ın programında yaptığı açıklamada ortak görüş olursa cumhurbaşkanı adayı olacağını söyledi.

Kılıçdaroğlu, "Bir kişinin sözünü dinleyemeceğiz. Her aday ayrı mı çıkarmak isteyecek yoksa tek bir kişi mi çıkaracağız oturup konuşacağız" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun o sözleri CHP'nin televizyon kanalı KRT'de yayınlanan 'Şimdiki Zaman' programında gündeme geldi.

"ÖYLE BİR ŞEY VAR MI?"

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, adaylık sorusuna "Dedi mi, öyle bir şey var mı?" şeklinde yanıt verdi.

Genel başkanının açıklamasından Engin Özkoç'un haberi yok!

BAHÇELİ ÇAĞRIDA BULUNDU

Öte yandan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'ortak bir görüş olması halinde' cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olabileceğini belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulundu.

Dün grup toplantısında konuşan Bahçeli, "Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacağından eminse aday olsun. Korkakça değil, mertçe huzura çıksın." dedi.

Genel başkanının açıklamasından Engin Özkoç'un haberi yok! ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu Engin Özkoç Cumhurbaşkanı aday

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.