Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan sporculara müjde!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, sözleşmeli personel konusunda Resmi Gazete'de yeni bir yasa yayımlayarak, uluslararası şampiyonalarda veya Olimpiyatlar'da ilk 3'e giren milli sporculara istihdam olanağı getirdi.

Olimpiyat, paralimpik ya da defolimpik oyunları ile Dünya ve Avrupa şampiyonalarında ilk 3’e giren milli sporcular, sınav şartı aranmaksızın spor uzmanı ya da antrenör unvanlı sözleşmeli personel olabilecek.

İLK 3'E GİRENLER ANTRENÖR OLACAK

Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esaslarda değişiklik yapılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararı, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Karara göre, olimpiyat, paralimpik ya da defolimpik oyunları ile dünya ve Avrupa şampiyonalarında ilk 3’e girenler, sınav şartı aranmaksızın spor uzmanı ya da antrenör unvanlı sözleşmeli personel olabilecek.

Olimpiyat, paralimpik ya da defolimpik oyunlarında yer alan spor branşlarında en az 15 kez milli formayı giyenler ya da son 5 yıl içinde en az 7 defa uluslararası yarışmalarda milli takım antrenörü olarak fiilen görev yapanlar da sözleşmeli personel olarak atanabilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan sporculara müjde!

Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan sporculara müjde! ile ilgili etiketler Gençlik ve Spor Bakanlığı madalya antrenör olimpiyat ilk 3
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.