Gençlik ve Spor Bakanı Bak'tan yabancı sınırlaması açıklaması...

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak yabancı sınırlaması hakkında önemli açıklamalar yaptı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü, Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nın bütçe görüşmelerinin ardından Osman Aşkın Bak, milletvekillerinin sorularını yanıtladı.

Bakan Bak, yabancı futbolcu sayılarına ilişkin sorulan sorular üzerine, “Spor kulüplerinde yabancı oyuncu sayısının sınırlandırılması gerektiğine inanıyorum. Şu andaki durum, arzu etmediğimiz bir durum. Bu milli takımın başarılarına da yansıyor. Eğer üretim yapmazsak alt yapıdan oyuncuyu yetiştirmezsek, bu yapıyla sürdürülmesi mümkün değil. Hedefimiz alt yapıdan oyuncu yetiştirmek” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Bak'tan yabancı sınırlaması açıklaması... ile ilgili etiketler osman aşkın bak yabancı sınırlaması
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.