Gençlerbirliği'nden Uğur Çiftçi için resmi açıklama!

Gençlerbirliği başkan vekili Arif Ölmez, Uğur Çiftçi'nin Galatasaray'a transferi, kupada oynayacakları Beşiktaş maçı ve yeni yapacakları transferlerle ilgili önemli açıklamalar yaptı!

Radyospor'a konuşan Arif Ölmez, kupadaki Beşiktaş eşlesmesi için ''Biz kupa için herhangi bir tahminde bulunmadık, rakip ayırt etmiyoruz öyle olsaydı Giresunspor'u burada göremezdik. Rakibimiz Beşiktaş oldu, şampiyonluğa oynuyorlar ve ülkemizi Avrupa'da temsil ediyorlar çok güçlüler umarım turu biz geçeriz.'' dedi.

Ölmez, önlerindeki fikstür için ise ''Biz olaylara hafta hafta bakacağız ve bu işin şakası yok, yarın rakibimiz Karabükspor önce onu düşüneceğiz ve birinci önceliğimiz Süper Lig. Lig de olmadıktan sonra kupayı almanın da bir önemi yok. Önce ligde ki durumumuzu düşünüp sonra kupayı almak için çalışacağız'' değerlendirmesinde bulundu.

ugur-ciftci-ye-karsilik-latovlevici-10433074_amp

Uğur Çiftçi transferi için ise başkan vekili Arif Ölmez, ''Uğur Çiftçi haberini basın yoluyla izliyorum ve hayretler içinde kalıyorum. Olmamış olaylar yazılıyor biz Galatasaray'la görüşmedik, bize herhangi bir teklif yapılmadı. Uğur Çiftçi bizim çocuğumuz biz araya kimseyi sokmadık ve kimseden de bize bir teklif gelmedi.'' cümlelerini kullandı.

Bizim Uğur Çiftçi'yi satabilmemiz için yönetim olarak karar almamız gerekiyor. Bizim ligde iyi bir yerde olmamız gerekiyor, teknik ekibinde bu transfere onay vermesi gerekiyor. Ancak bunlar sonrasında transfer için yorum yapabiliriz. Ümit Özat, Uğur Çiftçi'ye güveniyor, bunu oynadığı maç sayısından da görebilirsiniz. Biz bu ligin köklü ekiplerindeniz ve bizim için özel bir sezon oluyor.

Biz 2 tane oyuncuyu bünyemize kattık, Aydın Karabulut ve Deniz Yılmaz'ı transfer ettik. Bu 2 oyuncunun bize güç katacağına inanıyorum. Transfer sezonu bitene kadar eksiklerimizi tespit edip transferleri bitireceğiz. Dikkatli hareket ederek 1-2 transfer daha yapabiliriz.'' diyerek sözlerini noktaladı.

Gençlerbirliği'nden Uğur Çiftçi için resmi açıklama! ile ilgili etiketler Transfer Galatasaray Gençlerbirliği uğur çiftçi