Gençlerbirliği'nden çok kritik Alanya zaferi

Süper Lig'in 32. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a konuk olan Gençlerbirliği, zorlu deplasmanda 2-1 galip geldi. Başkentin kırmızı-siyahlı ekibi teknik direktör Özcan Bizati göreve geldikten sonra 3'te 3 yaparak son sıradan kurtuldu...

Gençlerlirliği'nde yükseliş devam ediyor... Teknik direktörlüğe Özcan Bizati'yi getiren başkent ekibi, yeni hocasıyla ilk maçında Fenerbahçe'yi deplasmanda 1-2 mağlup etmişti. Milli araya da 2-1'lik Kasımpaşa galibiyetiyle giren Kırmızı-Siyahlılar, 32. haftada Aytemiz Alanyaspor'u deplasmanda aynı skorla mağlup ederek 3'te 3 yaptı.

9'da İsveçli sağ bek Johansson'un golüyle 0-1'e öne geçen Bizati'nin takımına Akdeniz ekibi 37'de Berkan Kutlu'yla cevap verdi. Gençlerbirliği'ne altın değerindeki 3 puanı getiren isim 82'de attığı golle Bogdan Stancu oldu.

Son sırada aldığı, düşmesine kesin gözüyle bakılan takımı 30 puanla iddialı konuma getiren teknik direktör Özcan Bizati, 3'te 3 için "Türk futbolunda oldum dediğiniz gün öldüm dediğiniz gündür" diyerek temkinli konuştu.

Maçın basın toplantısında konuşan Bizati, "İstediğimiz maçı oynamamız gerekiyordu. Aytemiz Alanyaspor’un belirli bir formatı vardı ve sezon başından beri çok iyi mücadele etti. Rakibin büyük rakiplere karşı da başarılı bir oyun formatı vardı. Bizim de o formatta oynamamız gerekiyordu. Alanyaspor’u bizim kuvvetli olduğumuzu yöne çekmemiz gerekiyordu ve bugün onu başardık. Puanlara yeni başladık, daha fazla puana ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği'nden çok kritik Alanya zaferi

Gençlerbirliği'nden çok kritik Alanya zaferi ile ilgili etiketler Gençlerbirliği Özcan Bizati Aytemiz Alanyaspor Bogdan Stancu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.