Gençlerbirliği'nde İlhan Cavcav ekolü sürüyor! Ümit Özat kovuldu...

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav, teknik direktör Ümit Özat ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada Cavcav şu ifadeleri kullandı;

"İlk üç maçımızın ardından teknik direktörümüz Ümit Özat'la yaptığımız değerlendirmede karşılıklı olarak yolların ayrılmasında karar kıldık. Ümit Özat, Gençlerbirliği'nde yetişen, kulübümüzün en değerli isimlerinden biridir. Bize verdiği hizmetler ve her zamanki yapıcı tutumu için kendisine teşekkür ediyoruz. Ümit Hocamıza bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar diliyorum."

SEBEP O FOTOĞRAF MI

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat'ın sosyal medyada yayılan pozu oldukça dikkat çekmişti. Genç teknik adamın elinde puro ile çekilmiş fotoğrafı bir anda sosyal medyada yayımış, Özat gelen eleştiriler üzerine, "Puro da içerim, sigara da içerim, içki de içerim, günah benim kime ne?" demişti.

Gençlerbirliği'nde İlhan Cavcav ekolü sürüyor! Ümit Özat kovuldu... ile ilgili etiketler Ümit Özat Gençlerbirliği Son dakika
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.