Gençlerbirliği Özcan Bizati'yle 2'de 2 yaptı

Kümede kalma savaşı veren Gençlerbirliği, Kadıköy'deki Fenerbahçe zaferinden sonra evinde Kasımpaşa'yı da yenerek yeni hocası Özcan Bizati yönetiminde 2'de 2 yaptı. Sefa Yılmaz'ın golleriyle kazanan başkent ekibinde Kristoffer Nordfeldt skor 2-1'ken penaltı kurtardı.

Süper Lig'in 31. haftasında Kasımpaşa'yı ağırlayan Gençlerbirliği, Sefa Yılmaz'ın 2 golüyle 2-1 galip geldi. Geçen hafta Fenerbahçe'yi deplasmanda mağlup eden son sıradaki başkent temsilcisi, yeni teknik direktörü Özcan Bizati yönetiminde 2'de 2 yaptı.

28 maçta topladığı 24 puanla haftaya son sırada giren Gençlerbirliği'nin Kadıköy zaferinin daha anlamlı hale gelmesi için Kasımpaşa'yı da yenmesi gerekiyordu. İlk yarısı 0-0 biten maçta ilk golde 60'ta Sefa Yılmaz'dan geldi. Candeias'ın pasını gole çeviren tecrübeli orta saha oyuncusu takımını 1-0 öne geçirdi. Kasımpaşa'nın yıldızı Yusuf Erdoğan 66'da skoru 1-1 yaptı. 76'da Sefa Yılmaz bir kez daha sahneye çıktı ve Gençlerbirliği 2-1 öne geçti.

84'de Haris Hajradinovic'in kullandığı penaltıyı İsveçli milli kaleci Kristoffer Nordfeldt kurtardı ve takımına altın değerinde bir 3 puan getirdi.

Son 2 haftada topladığı 6 puanla 27 puana yükselen başkentin Kırmızı-Siyahlı kulübü son sıradan kurtuldu. Milli araya moralli giren Gençlerbirliği 32. haftada Aytemiz Alanyaspor'la deplasmanda karşılaşacak.

Galibiyet hasreti 5 maça çıkan Kasımpaşa ise 31 puanda kaldı ve tehlikesi hissetmeye başladı. Fuat Çapa'nın takımı milli aradan sonra Beşiktaş'ı ağırlayacak. 

Gençlerbirliği Özcan Bizati'yle 2'de 2 yaptı

Gençlerbirliği Özcan Bizati'yle 2'de 2 yaptı ile ilgili etiketler Gençlerbirliği Kasımpaşa Özcan Bizati fuat çapa sefa yılmaz Kristoffer Nordfeldt
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.