Hatayspor 10 kişi kaldı, Gençlerbirliği fırsatı geri çevirmedi

Gençlerbirliği evinde Hatayspor'u 3-1 mağlup ederek yükselişini sürdürdü. Alt sıralardan kurtulmak isteyen başkent ekibi, 0-1 geriye düştüğü maçta 27 puanlı rakibini mağlup ederek 19 puana yükseldi ve ateş hattıyla arasındaki puan farkını 6'ya çıkardı.

Süper Lig'in 17. haftasında Hatayspor'u ağırlayan Gençlerbirliği, 0-1 geriye düştüğü maçı 3-1 kazanmayı bildi.

Konuk ekip 25'te Aaron Boupendza'nın golüyle öne geçti. Gabonlu golcü, son 3 haftada 7'nci, bu sezon 14 Süper Lig maçında ise 10. golünü kaydetti. Bordo-Beyazlılar'ın Faslı kalecisi Munir Mohamedi, 43'te penaltı yaptırdı. Maçın hakemi Yasin Kol, 31 yaşındaki kaleciye bir de kırmızı kart gösterdi ve Hatayspor 10 kişi kaldı.

45+3'te penaltı atışı gole çeviren Piris Da Motta, 1-1'lik beraberliği getirdi. Paraguaylı orta saha oyuncusu 54'te yine penaltıdan attı ve Gençlerbirliği 2-1 öne geçti. Tabelayı belirleyen golü 84'te Sefa Yılmaz'ın pasında Giovanni Sio kaydetti: 3-1.

Son 7 maçında yalnızca 1 kez mağlup olan başkent ekibi bu süreçte 4 galibiyet elde ederek puanını 19'a yükseltti. Mehmet Kaplan yönetimindeki Kırmızı-Siyahlılar, hafta sonu G.Saray'a konuk olacak.

İki maçlık galibiyet serisi Eryaman Stadı'nda son bulan Hatayspor ise 27 puanda kaldı. Ömer Erdoğan'ın takımı 18. haftada Beşiktaş'ı ağırlayacak.

Hatayspor 10 kişi kaldı, Gençlerbirliği fırsatı geri çevirmedi

Hatayspor 10 kişi kaldı, Gençlerbirliği fırsatı geri çevirmedi ile ilgili etiketler Hatayspor Geçlerbirliği Mehmet Kaplan ömer erdoğan Aaron Boupendza Piris da Motta
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.