Gençlerbirliği efsanesi Selçuk Çakmaklı 85 yaşında vefat etti

Gençlerbirliği tarihinin en fazla forma giyen ismi olan efsane kalecilerinden "Köylü Selçuk" lakaplı Selçuk Çakmaklı, 85 yaşında vefat etti. Gençlerbirliği ile Altınordu arasında bugün oynanan maç öncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Çakmaklı'nın cenazesi Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Gençlerbirliği'nin efsane kalecilerinden "Köylü Selçuk" lakaplı Selçuk Çakmaklı, 85 yaşında vefat etti.

Başkent kulübü, 16 yıl kırmızı-siyahlı formayı giyen Selçuk Çakmaklı için yayımladığı taziye mesajında "Maçlara çıktığı şapkasıyla hafızalarda yer eden Köylü Selçuk, Gençlerbirliği  tarihindeki müstesna yerini her zaman koruyacaktır. Böylesine efsane bir kaleciyi, örnek bir sporcuyu kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz." ifadelerine yer verdi.

Gençlerbirliği ile Altınordu arasında bugün oynanan maç öncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Çakmaklı'nın cenazesi bugün öğle vakti kılınacak namazın ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

SELÇUK ÇAKMAKLI KİMDİR?

"Selçuk Çakmaklı, kulüp tarihimizin en çok forma giyen kalecisi olarak 337 kere Gençlerbirliği formasını terletti. Çakmaklı yine bu istatistikle tarihimizde en çok forma giyen ikinci isim olma unvanına erişti.

1958 yılında bir lise öğrencisiyken Gençlerbirliği ile tanışan Çakmaklı, Gençlerbirliği’ne karşı göstermiş olduğu üstün performansla kulübümüze transfer olmuş ve kesintisiz olarak 16 yıl büyük bir başarıyla efsaneleşmişti."

 

Gençlerbirliği efsanesi Selçuk Çakmaklı 85 yaşında vefat etti ile ilgili etiketler Gençlerbirliği Selçuk Çakmaklı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.