Gence’ye füze saldırısı emrini Harutyunyan vermişti!

Azerbaycan Ermenistan savaşında Gence şehri füze ile vurulmuştu. Karabağ’da dün yakalanan sözde Ermeni devletinin eski Cumhurbaşkanı Arayik Harutyunyan, 4 Ekim 2020 tarihinde yayınlanan videoda, “Gence’yi vurma emrini ben verdim, kendinize gelin, daha büyük şehirlerinizi vurmadan önce bu bir uyarıydı” sözleriyle itirafta bulunmuştu. SüperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel de Gence saldırısı sırasında oradaydı!

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Azerbaycan’ın 30 yıldan beri Ermenistan tarafından işgal edilen Dağlık Karabağ’ı özgürleştirmek için 19 Eylül 2020 tarihin de askeri harekat başlatmıştı.

Dağlık Karabağ 44 gün sonunda Ermeni zulmünden ve işgalden kurtarılmıştı. 

GENCE ŞEHRİ FÜZELERLE VURUDU!

Savaş sırasında Azerbaycan'ın en büyük ikinci şehri Gence’ye 4 Ekim 2020 tarihli de sabah saatlerinde işgalci Ermenistan güçleri tarafından 3 adet füze atıldı. Meydana gelen saldırı ve patlamalar sonrasında da 2 kişi öldü 6'sı çocuk 33 kişi de yaralandı.

“BEN DE ORADAYDIM!”

Azerbaycan Ermenistan Savaşını SüperHaber adına Gence’de takip ediyordum. Gence’ye atılan füze saldırı sonrasında patlamanın olduğu yerde çekim yaptım. Saldırıların gerçekleştiği Togana köyü yakınlarında çekim yaparken, işgalci Ermenistan tarafından bölgeye yeni bir füze daha attı. 

Birçok Azerbaycan vatandaşının yaralandığı olayda, ufak bir kız çocuğunun gözlerindeki korkuyu saniye saniye görüntülendim. İlk füzenin atıldığı yerin çok yakınına düşen ikinci füze saldırısından sonra füze saldırını an be an kaydederek SüperHaber Youtube kanalında yayınladım.

Gence’ye füze saldırısı emrini Harutyunyan vermişti!

HARUTYUNYAN "GENCE’YE YAPILAN FÜZE SALDIRI EMRİ BEN VERDİM”

Dağlık Karabağ’da dün yakalanan sözde Ermeni devletinin eski cumhurbaşkanı Arayik Harutyunyan, 4 Ekim 2020 tarihinde yayınlanan bu videoda:

“Gence’yi vurma emrini ben verdim, kendinize gelin, daha büyük şehirlerinizi vurmadan önce bu bir uyarıydı” diye itirafta bulunmuştu. Azerbaycan Devlet Güvenlik Servisi DTX tarafından yakalanan ermeni terör elebaşı Harutyunyan getirildiği başkent Bakü’de,başta Gence’ye atılan füze saldırıları olmak üzere işlediği diğer suçlardan yargılanmayı bekliyor.

Gence’ye füze saldırısı emrini Harutyunyan vermişti! ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.