Genç yaşta vefat eden yapımcı ve senarist Alper Alpözgen'in ölüm nedeni ortaya çıktı

Senarist ve yapımcı Alper Alpözgen, 2020 yılının Aralık ayında bir arkadaşının Şişli'deki evinde ölü bulunmuştu. 42 yaşında hayata veda eden Alper Alpözgen'in ölüm nedeni kesinleşti. Alpözgen'in uyuşturucuya kurban gittiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

İki yıl önce arkadaşının evinde ölü bulunan 42 yaşındaki senarist ve yapımcı Alper Alpözgen'in ölüm nedeni belli oldu. Ünlü senaristin uyuşturucu komasına girerek vefat ettiği ortaya çıktı. Genç senaristin kendi iradesiyle almış olduğu çoklu uyuşturucu maddeye bağlı olarak vefat ettiği belirlenince, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen şüpheli ölüm dosyası kapandı.

NE OLMUŞTU?

Senarist ve yapımcı Alper Alpözgen, 19 Aralık 2020 Şişli Merkez Mahallesi İskenderoğlu Sokak'taki arkadaşını ziyarete geldi. Arkadaşıyla sohbet eden Alpözgen, dışarı çıktı. Alpözgen, ilerleyen saatlerde geldiği evde bir süre sonra uyudu. Öğle saatlerinde arkadaşı, uyandırmak amacıyla odasına girdiğinde, Alper Alpözgen'in yatağında hareketsiz şekilde yattığını fark etti. Panik olan ev sahibi, bir arkadaşını telefonla arayarak durumu bildirdi.

Genç senaristin ölümüyle ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında ifadesi alınan anne Nermin Alözgen, oğlunun evden arkadaşına çıkacağını söylediğini evden ayrıldığını, olaydan önce 21 gün boyunca oğlunun evde olduğunu söyleyerek 'Oğlum, senaryo yazıyordu. Hiç evden çıkmadı. Sadece oğlum sigara içinde ot kullanırdı. O da senaryo yazmayı kolaylaştırması içindi. Bunun haricinde başka bir şey kullanmadığını biliyorum' dedi.

Genç senaristin arkadaşı Ömercan Erdoğan, Alper'le özel bir markanın yıl başı tanıtımı için skeç yazdığını söylerek, 'Evden çıktı ve bir süre sonra geri geldi. Ben bu sırada ne yaptığını bilmiyorum' dedi. Savcılık mesajlarda tanık Ömercan'ın doğru söylediğini kanıtlayacak mesajlar buldu.

Genç yaşta vefat eden yapımcı ve senarist Alper Alpözgen'in ölüm nedeni ortaya çıktı

ÇOKLU UYUŞTURUCU KULLANIMI SONUCU VEFAT ETTİ

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre Adli Tıp Kurumu Raporuna göre Alper Alpözgen'in ölümünün çoklu uyuşturucu ve uyarıcı madde intoksikasyonu sonucu meydana gelmiş olduğunun tespit edildi. Savcılık, çoklu uyuşturucu kullanımı sonucunda vefat eden genç senaristin söz konusu uyuşturucuyu nerede kimden ne şekilde temin ettiğinin bilinmediği, başkasının müdahalesi sonucu vefat ettiğine dair delil de bulunmadığı gerekçesiyle dosyayı kapattı.

 

 

Genç yaşta vefat eden yapımcı ve senarist Alper Alpözgen'in ölüm nedeni ortaya çıktı ile ilgili etiketler Alp Alpözgen ölüm nedeni
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.