'Genç siyasetçiyi bu kadar kolay harcamayalım'

Ahmet Hakan programında konuk ettiği Ak Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Emre Cemil Ayvalı'ya sahip çıktı.

Ahmet Hakan bugünkü yazısında o programda Emre Cemil Ayvalı'nın o günkü sözlerini değerlendirdi. Ahmet Hakan, "Belirli birikime yaslanarak konuşuyordu, uzu polemiklerden kaçınıyordu, her söze girmemeye özen gösteriyordu, muhakemesi sağlam, tezleri güçlüydü." sözleriyle değerlendirdiği Ayvalı'nın, FETÖ meselesi açıklanınca AK Parti'nin FETÖ'ye mecbur bırıkıldığını savunarak yanlış bir tabir kullandığını gelen tepkiler üzerine de istifa ettiğini söyledi.

Hakan, "Siyasette dişiyle tırnağıyla ve emek vererek bir yerlere gelmeyi başarmış genç bir siyasetçiyi, bu kadar kolay harcamayalım." ifadesini kullandı.

Cemil Ayvalı, Tarafsız Bölge'ye katılmış burada "FETÖ'yle AK Parti kol kola girdiyse bunu farklı darbecileri tasfiye etmek için yaptı" sözlerini sarf etmişti. Ardından gelen tepkiler üzerine istifa ettiğini açıklamıştı.

Ahmet Hakan'ın yazısının tamamını okumak için tıklayın

'Genç siyasetçiyi bu kadar kolay harcamayalım' ile ilgili etiketler Ahmat Hakan tarafsız bölge
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.