Genç sevgilisini bıçakla delik deşik etti!

Kayseri'de bu akşam saatlerinde bir vahşet yaşandı. 25 yaşındaki Çiğdem Tokgöz, kendisinden 16 yaş büyük sevgilisi Aslan A. tarafından yaşanan tartışma sırasında bıçakla çeşitli yerlerinden yaralanarak öldürüldü. İhbar üzerine geldiği eve çilingir yardımı ile giren polis genç kadının cansız bedeni ile karşılaştı. Vahşi cinayetin ardından kaçan Aslan A. ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, akşam saatlerinde Kayseri'nin Talas ilçesi Deliçay Sokak Kent Sitesi'nde meydana geldi.

41 yaşındaki Aslan A., iddiaya göre birlikte yaşadığı sevgilisi 2 çocuk annesi Çiğdem Tokgöz ile evde bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Aslan A., mutfaktan aldığı bıçakla Tokgöz'ü vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Tokgöz kanlar içinde kalırken, Aslan A. ise kaçtı. Çığlıkları duyan komşularının ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Çilingir yardımıyla eve giren sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Çiğdem Tokgöz'ün öldüğü belirlendi. Polis ekiplerince olay yerinde yapılan incelemenin ardından Tokgöz'ün cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Aslan A. ise polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak, gözaltına alındı.

 

Genç sevgilisini bıçakla delik deşik etti! ile ilgili etiketler Kayseri polis cinayet otopsi