Genç sevgililer tek kurşunla intihar etti

İstanbul Beylikdüzü’nde bu sabah 19 yaşındaki D.U ve 20 yaşındaki M.Y.T kafa kafaya vererek tek kurşunla intihar etti. Olaya şahit olan Tekin’in annesi ise ilk ifadesinde “Odaya girdiğimde Muhammet’in elinde silah vardı. Duygu ile kafa kafaya vermişlerdi. Benim odadan çıkmamı söyleyip tetiğe bastı” dedi.

Bu sabah sır cinayetin perdesi aralandı. sabah 19 yaşındaki D.U ve 20 yaşındaki M.Y.T henüz belirlenemeyen bir sebeple intihar etti.

TEK KURŞUN İKİ CESET

İhbar üzerine hemen olay yerine giden polis ekipleri Duygu Unutmaz’ı yerde yatarken, Muhammet Yusug Tekin’i ise sandalyede oturur vaziyette buldu.

“BENİM ODADAN ÇIKMAMI SÖYLEYİP TETİĞE BASTI”

Öğrenilen bilgiye göre olayın olduğu anda Tekin’in annesi ve ağabeyi de evdeydi. Tekin’in annesi polise verdiği ilk ifadede, oğlu hakkında başka bir suçtan aranma kararı olduğunu söyledi. Oğlunun gece eve gelerek kendisine, “Yarın teslim olacağım” dediğini anlatan anne, “Yaklaşık iki yıldır sevgili oldukları Duygu da gece saatlerinde eve geldi. Gece yanında kaldı. Sabah saat 10.30 gibi çorba götürmek için yanlarına gittim” dedi.

İçeri girdiği sırada Muhammet Yusug Tekin’in elinde silah olduğunu ve Duygu Unutmaz ile kafa kafaya verdiklerini söyleyen anne Tekin, “Benim odadan çıkmamı söyleyip tetiğe bastı” dediği öğrenildi.

 

 

 

 

Genç sevgililer tek kurşunla intihar etti ile ilgili etiketler İstanbul Beylikdüzü
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.