Genç sanatçı Lee Ji Han, Güney Kore'deki izdihamda hayatını kaybetti

Güney Kore'nin başkenti Seul'de Cadılar Bayramı kutlamasında çıkan izdihamda 154 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden kişilerden birinin de Güney Koreli şarkıcı ve aktör Lee Ji Han olduğu öğrenildi.

Güney Kore'nin başkenti Seul'de 29 Ekim'de düzenlenen Cadılar Bayramı kutlaması sırasında izdiham yaşanmış, 154 kişi ezilme ve havasızlık nedeniyle yaşamını yitirmişti. 154 kişinin hayatını kaybettiği izdihamda vefat eden kişiler arasında 24 yaşındaki Güney Koreli şarkıcı ve aktör Lee Ji Han'ın da olduğu öğrenildi.

İZDİHAMDA EZİLEREK YAŞAMINI YİTİRDİ


24 yaşındaki Güney Koreli oyuncu Lee Ji Han, geçtiğimiz günlerde yaşanan ve 154 kişinin ölümü ile sonuçlanan Cadılar Bayramı izdihamında ezilerek hayatını kaybetti. Lee Ji Han, Produce 101'in 2. sezonunda yer alarak ünü yakalayan isimler arasındaydı.

Lee Ji Han'ın menajerlik şirketi 935 Entertainment'tan yapılan açıklamada da Lee Ji Han'ın 29 Ekim'de Itaewon'da gerçekleşen olayda hayatını kaybettiği doğrulandı. Yapılan açıklamada; genç yıldızın ailesinin çok acı yaşadıkları vurgulandı.

 Genç sanatçı  Lee Ji Han, Güney Kore'deki izdihamda hayatını kaybetti

Yetkililer, hayatını kaybedenlerin büyük kısmının 20'li yaşlardaki gençler olduğunu, 97 kadın ve 54 erkeğin izdihamda can verdiğini bildirdi.

Ölenlerden 19'unun yabancı uyruklu olduğu, aralarında Çin, Özbekistan ve Norveç vatandaşlarının bulunduğunu kaydedildi.

Ulusal İtfaiye Teşkilatı yetkililerinden Choi Cheon-sik, izdihamın, eğlence mekanlarının yer aldığı dar sokakta arka taraftakilerin kalabalığı itmeleri sonucu yaşandığını düşündüklerini belirtti.

Genç sanatçı Lee Ji Han, Güney Kore'deki izdihamda hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Güney Kore Lee Ji Han Cadılar Bayramı Halloween İzdiham
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.