Genç oyuncu Afra Saraçoğlu aşk iddialarına yanıt verdi!

“Fazilet Hanım ve Kızları” dizisinde rol alan Afra Saraçoğlu, önceki gece Nişantaşı’ndaki Room+Rumours’ta düzenlenen partiye katıldı.

Genç oyuncu Afra Saraçoğlu, Çağlar Ertuğrul’la aşk yaşadığı iddiasına yanıt verdi:

“Çağlar benim çok yakın arkadaşım. Bu tarz şeyler duyunca çok tuhafıma gidiyor.”

Afra Saraçoğlu rol aldığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki rolü ile ilgili Sözcü gazetesine samimi açıklamalarda bulunmuştu...

Teklif Avşar Film'den geldi. Zaten onlarla İkinci Şans adlı ilk sinema filmimde de çalışmıştık. Sonra da deneme çekimlerine gittim ve diziye dahil oldum.

Senaristimiz Sırma Yanık ile oturduk ve canlandıracağım karakterle ilgili çok şey konuştuk. Ece karakterini daha iyi anlamak için ona bir takım sorular sordum. Ece için fiziksel olarak bir hazırlığım olmadı, çünkü onun ilgilendiği bir spor dalı ya da hobisi yok. Bu nedenle Ece karakterine özellikle psikolojik hazırlık yaptım.

8304646

Annem ile babam da ben iki yaşındayken yollarını ayırmışlar. Ece'nin babası ise o çok küçükken vefat etmiş. Yani ikimiz de babasız büyüyen kızlarız. Bu yüzden ikimiz de baba eksikliği hissediyoruz. Bir diğer ortak noktamız ise her şeyi içimize atıp, biriktirip belli bir noktadan sonra duygusal patlama yaşamamız.

AFRA SARAÇOĞLU KİMDİR?

Afra Saraçoğlu 2 Aralık 1997 doğumludur. Afra Saraçoğlu başrollerini Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'ın oynadığı İkinci Şans filminde, Nurgül Yeşilçay'ın kızını oynamaktadır. Dünyaca ünlü model Adriana Lima'ya olan benzerliği ile de dikkatleri çekmektedir. Özcan Deniz, Afra Saraçoğlu'nu sosyal medyada keşfetmiştir. Bakışlarından etkilendiği Saraçoğlu'na rol teklif etmiştir. Afra Saraçoğlu, Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde eğitim görmektedir. Şu anda Star TV'de yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Ece rolündedir.

Genç oyuncu Afra Saraçoğlu aşk iddialarına yanıt verdi! ile ilgili etiketler Afra Saraçoğlu Star TV fazilet hanım ve kızları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.