Genç komedyene tecavüz edip öldürdüler!

Avustralya'da yaşayan 22 yaşındaki komedyen Eurydice Dixon çarşamba günü bir futbol sahasında ölü bulunmuştu. Dixon'ın gece evine dönerken tecavüze uğrayıp ardından öldürüldüğü haberleri ülkede öfke yarattı.

Bir barda gösteri yapan ve sonrasında yürüyerek evine dönen  Eurydice Dixon'ın 19 yaşındaki Jaymes Todd tarafından tecavüz edilip öldürüldüğü ortaya çıktı.

Polise teslim olan Todd, tutuklanarak cezaevine konuldudu. Todd, tecavüz ve cinayetten yargılanacak.

Avustralya basını, saldırının Dixon'ın evine 300 metre mesafede gerçekleştiğini aktardı.

'EVE GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE GELDİM SAYILIR. YA SEN?'

Sosyal medyada ise stand-up komedyenler başta olmak üzere çok sayıda kullanıcı öfkelerini dile getirdi. Birçoğu 2012'de yine Melbourne'da yaşanan ve İrlandalı Jill Meagher'ın öldürüldüğü benzer bir olayı hatırlıyor.

Meagher'ın ölümü sonrası yaklaşık 30 bin kişi bir barış yürüyüşü gerçekleştirmişti. Dixon kariyerinin başındaki yetenekli bir komedyen olarak tanımlanıyordu. Saldırıdan kısa süre önce Dixon'ın bir arkadaşına "Eve güvenli bir şekilde geldim sayılır. Ya sen?" diye mesaj atmış olduğu öğrenildi.

Sosyal medyada çok sayıda kadın kendi deneyimlerini ve güvenlikleriyle ilgili korkuları paylaştı.

 

Genç komedyene tecavüz edip öldürdüler! ile ilgili etiketler Tecavüz cinayet Eurydice Dixon
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.