Genç kızın ölümünün karşılığı 2,5 yıl hapis!

Bartın'ın Gölbucağı Mahallesi'nde meydana gelen kazada, aracıyla kaldırımda yürüyen Burcu Duran'a çarpan Uğur Kalaycı(21) , 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Sanığın 'iyi hal'i göz önünde bulundurularak cezası 2 yıl 6 aya indirildi.

Kaza, geçen yılın Mart ayında, Gölbucağı Mahallesi'nde meydana geldi. Kaldırımda yürüyen Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Diyetisyenlik Bölümü öğrencisi Burcu Duran, Uğur Kalaycı yönetimindeki otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza sonrası gözaltına alınan Kalaycı, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bartın Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün Burcu Duran'ın ölümüyle ilgili davanın duruşması görüldü. Mahkemeye Burcu'nun annesi Şermin ve babası Nurettin Duran ile tutuksuz sanık Uğur Kalaycı ve avukatlar katıldı. Duran çifti, duruşmada, sanığa en ağır cezanın verilmesini talep etti. Kalaycı ise kazanın bir anlık dikkatsizlik sonucu meydana geldiğini kaydederek, "Keşke bu kaza olmasaydı, pişmanım" dedi.

Genç kızın ölümünün karşılığı 2,5 yıl hapis!

Mahkeme heyeti, 'taksirle ölüme neden olma' suçunu işlediği gerekçesiyle Uğur Kalaycı'yı 3 yıl hapis cezasına çarptırdı. Sanığın duruşmadaki 'iyi hali'ni göz önünde bulunduran heyet, cezanın 2 yıl 6 aya indirilmesine hükmetti.

'MAHKEMENİN BU KARARIYLA TRAFİK MAGANDALARININ YOLU AÇILDI'

Gölbucağı Mahallesi'nin muhtarı olan anne Şermin Duran, karara tepki göstererek, "Ben evladımı kaybettim. Yaklaşık 1,5 yıldır çektiğim acıları bir ben bilirim bir de Allah. İnsan hayatı bu kadar ucuz olamaz. Mahkemenin verdiği bu kararla trafik magandalarının yolu açıldı; ama ben Allah'ın adaletine inanıyor ve güveniyorum" diye konuştu.

Genç kızın ölümünün karşılığı 2,5 yıl hapis! - Resim : 2

Genç kızın ölümünün karşılığı 2,5 yıl hapis! ile ilgili etiketler Bartın Trafik kazası tutuklandı iyi hal indirimi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.