Genç kıza tecavüz edip fotoğrafını paylaştılar!

Çanakkale'de 16 yaşındaki lise öğrencisi genç kız tecavüze uğradığı ve çıplak fotoğraflarının sosyal medyada bu kişilerce paylaşıldığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Gözaltına alınan 20 yaşındaki iki zanlıdan biri tutuklanırken, diğeri serbest bırakıldı.

Bayramiç ilçesindeki lisede 10'uncu sınıf öğrencisi G.A., okul dışından arkadaşlık yaptığı İ.Ö. ve S.Ş.'nin cinsel istismarına uğradığını iddia ederek, savcılığa şikayette bulundu. G.A., İ.Ö. ve S.Ş.'nin çıplak fotoğraflarını da sosyal medya paylaşım sitesi Instagram'a koyduklarını öne sürdü.

bcc58fcc9f0d898b5f4b137538584f9b

Savcılığın talimatı üzerine İ.Ö. ve S.Ş. polis tarafından gözaltına alındı. Cumhuriyet Savcılığındaki sorgusunda, İ.Ö. ve S.Ş. üzerlerine atılı suçları kabul etmedi. İki şüpheli, savcılıkta ifadelerinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Bayramiç Sulh Ceza Hakimliğince, şüpheli S.Ş. tutuklandı, İ.Ö. ise denetimli serbestlikle bırakıldı.

4a270f6869d94f4d175f6b30b2d98ecf

Bayramiç Cumhuriyet Savcılığı kararıyla, Çocuk Esirgeme Kurumuna teslim edilen G.A.'nın, eğitimine başka bir yerde devam edeceği belirtildi.

ed62358ad57374cb0a7adc5cbaad90b0

Genç kıza tecavüz edip fotoğrafını paylaştılar! ile ilgili etiketler Çanakkale Bayramiç Tecavüz Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.